Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Ο ΚΑΙΡΟΣ.....τι καιρο θα κανει σημερα.....ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Ο καιρός σήμεραΠαροδικές νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σημαντική ενίσχυση των ανέμων στο Αιγαίο και πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα ανατολικά και βόρεια, περιμένουμε το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014. Πρόσκαιρες βροχές είναι πιθανό να εκδηλωθούν κατά τόπους στα ανατολικά ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 27 στη Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 28 βαθμούς στα υπόλοιπα ηεπιρωτικά και από 16 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα είναι 2 με 4 βαθμούς υψηλότερες.
 Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 6 μποφόρ ενισχυόμενοι βαθμιαία σε σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και πιθανόν τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, αλλά από τις απογευματινές ώρες θα στραφούν σε βόρειους και κατά τόπους θα ενισχυθούν σε θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 5 μποφόρ και τοπικά στα βόρεια πελάγη ισχυροί 6 μποφόρ. Παροδικές νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική.
 Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ. Παροδικές νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί 6 μποφόρ με σταδιακή μικρή εξασθένηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου