Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΚΟΣΜΟΣ. ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ...Αρκούδα τρεφόταν από το σώμα 65χρονου!...

Αρκούδα τρεφόταν από το σώμα 65χρονου Ένα μακάβριο περιστατικό επιβεβαίωσαν αξιωματούχοι του τμήματος Ιχθύων και Άγριας Πανίδας στην πολιτεία της Καλιφόρνια. Όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές την Παρασκευή, μια μαύρη αρκούδα έφαγε σχεδόν εντελώς το σώμα ενός 65χρονου άντρα ο οποίος πέθανε προφανώς από φυσικά αίτια σε μια δασώδη περιοχή στην βόρεια Καλιφόρνια. Το περιστατικό συνέβη κοντά σε μια κοινότητα περίπου 320 χιλιόμετρα βόρεια του Σαν Φρανσίσκο. Ο 65χρονος άντρας προφανώς είχε περπατήσει από το τρέιλερ του προς μια πηγή για να πάρει νερό περίπου 100 μέτρα μακριά όταν υπέστη καρδιακή ανακοπή.
 Η αρκούδα που έφτασε και εκείνη στην πηγή προφανώς είδε ή μύρισε το πτώμα και το έσυρε μακριά, όπως είπαν τοπικοί αξιωματούχοι. «Δεν έχουν μείνει και πολλά από το λείψανο του άντρα» είπε ο Άντριου Χάγκαν εκπρόσωπος του τμήματος Ιχθύων και Άγριας Πανίδας αναφέροντας επίσης ότι μέλη του τμήματος του κατάφεραν να εντοπίσουν μόνο τα οστά του ανθρώπου και μερικά από τα όργανά του. Σύμφωνα με τις αρχές η αρκούδα αφαίρεσε τα ρούχα του άτυχου άντρα και τρεφόταν με το σώμα του επί ημέρες
 Ο 65χρονος άντρας ο οποίος ζούσε σε ένα τρέιλερ στο δάσος σε μια αγροτική και πολύ απομακρυσμένη περιοχή, είχε εξαφανιστεί από τις 8 Οκτωβρίου και οι αρχές τον αναζήτησαν όταν ειδοποιήθηκαν για την εξαφάνιση του από φίλους του. Η αρκούδα πιθανότατα «τον εντόπισε και τον κατασπάραξε» αφού ο άνθρωπός αυτός είχε πεθάνει από καρδιακή προσβολή ή από άλλα φυσικά αίτια έξω από το ρυμουλκούμενό του όπως είπε ο Χάγκαν προσθέτοντας ότι ο ιατροδικαστής πιστεύει ότι αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο. Όπως είπε ο Άντριου Χάγκαν δεν έχουν καταγραφεί θανατηφόρες επιθέσεις αρκούδας κατά ανθρώπων στην ιστορία καθώς οι μαύρες αρκούδες είναι συνήθως συνεσταλμένες και μη-επιθετικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου