Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΣΜΟΣ. Μίκαελ Σουμάχερ: πώς παραμένει η κατάσταση του πρωταθλητή.....

Μίκαελ Σουμάχερ: πώς παραμένει η κατάσταση του πρωταθλητήΠληθαίνουν οι εκδηλώσεις συμπαράστασης για τον Mίκαελ Σουμάχερ, του οποίου η κατάσταση παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη. Μπορεί στη Bundesliga, τη πρώτη ποδοσφαιρική κατηγορία της Γερμανίας, να υπάρχει η χειμερινή διακοπή, πολλές ομάδες όμως δίνουν φιλικούς αγώνες. Σε έναν από αυτούς, ανάμεσα στην Κολωνία και τη Σάλκε, οι ποδοσφαιριστές πέρασαν το δικό τους μήνυμα προς τον Mίκαε
λ Σουμάχερ, με αυτό το πανό που είχε ετοιμάσει η τοπική ομάδα σε συνεργασία με το Fan Club του άτυχου οδηγού στο Κέρπεν.
 Όπως επίσης αναφέρει η Bild τα ερωτηματικά δεν έχουν απαντηθεί, ενώ το πόρισμα για τον Mίκαελ Σουμάχερ θα δώσει φως στην υπόθεση αναμένεται σε περίπου 2 εβδομάδες. Γαλλική εφημερίδα αναφέρει πως ειδικοί θα εξετάσουν τα πέδιλα και το κράνος του 45χρονου πρώην πιλότου της formula 1 Mίκαελ Σουμάχερ, προκειμένου να εξακριβώσουν εάν ο εξοπλισμός του ήταν σε καλή κατάσταση. Επίσης, οι εισαγγελικές αρχές αναφέρουν ότι η οικογένειά του Mίκαελ Σουμάχερ δεν έχει εκφράσει κανένα παράπονο για το χιονοδρομικό κέντρο, όπου έγινε το ατύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου