Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Kαι την επόμενη σεζόν στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ...ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΙΓΡΗ!

O Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε για λόγους γραφειοκρατίας και ασφαλείας να αφήσει το Ελληνικό και να προχωρήσει σε συμφωνία με το ΟΑΚΑ για τα επόμενα δύο χρόνια! Στο ΟΑΚΑ θα συνεχίσει να αγωνίζεται η ΑΕΚ και τα επόμενα δύο χρόνια!
Η απρόοπτη εξέλιξη προέκυψε την Πέμπτη (6/6) καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναγκάστηκε να ακυρώσει όλες τις συμφωνίες που είχαν ήδη υπογραφεί, από τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Κώστα Νεστορίδη, τόσο για την ενοικίαση του Ελληνικού για τα δύο επόμενα χρόνια όσο και για την αύξηση της χωρητικότητας με λυώμενες εξέδρες και 22.000 καινούργια καθίσματα. Έτσι, η ΑΕΚ μέχρι να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκα θα αγωνίζεται στο Ολυμπιακό Στάδιο, εκεί όπου στεγάζεται από τον φθινόπωρο του 2004
.Εκεί σε αντίθεση με το Ελληνικό δεν υπάρχει κανένα θέμα με την ασφάλεια ενώ η μεγάλη χωρητικότητα ευνοεί και τα φτηνά διαρκείας. Βέβαια από την άλλη το ΟΑΚΑ είναι «αντιποδοσφαιρικό» γήπεδο. Όμως στο Ελληνικό θα έπρεπε να γίνουν πολλά πράγματα μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα και ίσως τις πρώτες αγωνιστικές η ΑΕΚ να μην έπαιρνε άδεια από την ΕΠΟ για την χρήση του. Έτσι, επιλέχθηκε από τον Μελισσανίδη η δοκιμασμένη λύση του ΟΑΚΑ για την ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου