Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΕΚ. Προπόνηση με Αραούχο και Κονέ...

Ο ένας (λέγε με Αραούχο) ήδη από την Παρασκευή είχε φορέσει ξανά την κιτρινόμαυρη προπονητική φόρμα και είχε πάει στα Σπάτα. Ο άλλος (λέγε με Κονέ) έκανε τη Δευτέρα (4/9) ντεμπούτο στον προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ.
 Αμφότεροι, ακολούθησαν για πρώτη φορά το πρόγραμμα προπόνησης της νέας τους ομάδας. Βεβαίως ο Αραούχο βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και μπορεί να ανεβάσει άμεσα ρυθμούς. Ακόμα κα
ι να βάλει υποψηφιότητα για ντεμπούτο στο κυριακάτικο (10/9) παιχνίδι με την Λάρισα για το πρωτάθλημα. Αντίθετα ο Κονέ θα πρέπει να πάει πιο… αργά, ως προς τους ρυθμούς της προπόνησης. Κατά τα άλλα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέβασε ακόμα περισσότερο στροφές στο ατομικό πρόγραμμα που έκανε, βάζοντας όλο και πιο πολύ μπάλα. Το ίδιο και ο Γιώργος Γιακουμάκης.
Και οι δυο πλέον μετρούν αντίστροφα, ώστε να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση, μέχρι και τα τέλη του μηνός. Πάντως η προπόνηση στα Σπάτα, είχε και πολλές απουσίες. Κυρίως λόγω εθνικών ομάδων. Απουσίασαν οι διεθνείς Γαλανόπουλος, Τρίστασον, Γιόχανσον, Βράνιες και Γιούσης, καθώς και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που βρίσκεται στην Ιταλία και θα υποβληθεί αύριο (5/9) σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου