Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ. Συγχρονισμένη κολύμβηση: Αρχίζει στο Κούνεο το Ευρωπαϊκό Κύπελλο...

Συγχρονισμένη κολύμβηση: Αρχίζει στο Κούνεο το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Στο Κούνεο της Ιταλίας αρχίζει αύριο το Ευρωπαϊκό Κύπελλο συγχρονισμένης κολύμβησης, η σημαντικότερη φετινή διοργάνωση του αθλήματος για τη «Γηραιά Ηπειρο». Η Ελλάδα θα μετάσχει στους αγώνες με πλήρη αποστολή και σε όλα τα αγωνίσματα, καθώς ο Βασίλης Γκορτσίλας θα γίνει ο πρώτος Έλληνας αθλητής που θα συμμετάσχει σε διεθνή διοργάνωση συγχρονισμένης κολύμβησης, αγωνιζόμενος στο μικτό ντουέτο.
 Αν και στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο θα συμμετάσχουν όλες οι μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος, σε κάποια αγωνίσματα ο ανταγωνισμός θα είναι πιο χαμηλός. Για παράδειγμα, η κυρίαρχος της συγχρονισμένης κολύμβησης Ρωσία θα μετάσχει μόνο στο ομαδικό, ενώ η Ουκρανία θα εκπροσωπηθεί σε ντουέτο, ομαδικό και κόμπο.
 Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει σόλο, ενώ σε όλα τα αγωνίσματα θα διεξαχθεί απευθείας τελικός, πλην του ελεύθερου προγράμματος του ντουέτου. Η ελληνική αποστολή απαρτίζεται από τις αθλήτριες Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου, Σίλια Κοφίδη, Όλγα Κουργιαντάκη, Σοφία Μαλκογεώργου, Αθανασία Τσόλα, Σοφία Σαραντίδη, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Μαρία-Ελένη Αρμάου, Ιφιγένεια Δίπλα, Άννα-Μαρία Ταξοπούλου, Δήμητρα Τσιαντή, καθώς και με τον Βασίλη Γκορτσίλα. Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/5 12:00 Ντουέτο - τεχνικό πρόγραμμα Αμέσως μετά Μικτό Ντουέτο - τεχνικό πρόγραμμα 19:00 Ομαδικό - ελεύθερο πρόγραμμα ΣΑΒΒΑΤΟ 6/5 12:00 Ομαδικό - τεχνικό πρόγραμμα 18:00 Ντουέτο - ελεύθερο πρόγραμμα (προκριματικός) 20:45 Highlight ΚΥΡΙΑΚΗ 7/5 12:00 Κόμπο 17:30 Ντουέτο - ελεύθερο πρόγραμμα (τελικός) Αμέσως μετά Μικτό Ντουέτο - ελεύθερο πρόγραμμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου