Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΚΟΣΜΟΣ. Tony Burton: "Εφυγε" ο προπονητής του Apollo Creed και του Rocky Balboa

Σε ηλικία 78 ετών πέθανε ο προπονητής που οδήγησε στην κορυφή τον θρυλικό Apollo και στη συνέχεια ανέλαβε τον Rocky Balboa στη θρυλική σειρά ταινιών
 Στα 78 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός που ερμήνευσε τον Duke και είχε συμμετάσχει σε έξι ταίνίες Rocky. Με λύπη πληροφορήθηκε την είδηση του θανάτου ενός εκ των πιο αγαπημένων συνεργατών του ο Συλβέστερ Σταλόνε, που σε λίγα 24ωρα διεκδικεί το Όσκαρ Β Ανδρικού Ρόλου. Ο Tony Burton άφησε την τελευταία του πνοή χθες το βράδυ, ενώ η ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε τα τελευταία χρόνια παραμένει άγνωστη. Κανείς γιατρός δεν μπορούσε να βγάλει διάγνωση για το πρόβλημα του.
 Ο Tony Burton ξεκίνησε την καριέρα του ως αθλητής του μποξ και κέρδισε το 1955 και το 1957 τα Flint Golden Gloves. Αργότερα στη ζωή τους μπήκε ο Συλβέστερ Σταλόνε με την πρόταση να υποδυθεί τον προπονητή Duke Evers, τον άνθρωπο που οδήγησε στην κορυφή τον Apollo Creed και μετά το θάνατο του, ανέλαβε τον Rocky Balboa για να πάρουν εκδίκηση από τον Drago. Ο ίδιος συμμετείχε και στις 6 ταινίες του Rocky και ο Carl Weathers, που υποδυόταν τον Creed, τον αποχαιρέτησε με ένα tweet λέγοντας: "Δυσάρεστα νέα. Αναπαύσου εν ειρήνη Tony Burton. Το ταλέντο σου και η ένταση σου έκαναν το franchise του Rocky να ανέβει επίπεδο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου