Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Ο Παπανδρέου, τα σενάρια επιστροφής του στο ΠΑΣΟΚ και οι «δολοφόνοι» του

1557177-1Σε λιγότερο από μια εβδομάδα το ΠΑΣΟΚ εκλέγει το νέο του πρόεδρο και το όνομα Παπανδρέου δεν θα μπορούσε να λείπε από το προσκήνιο. Σενάρια επιστροφής του καλλιεργούνται από πολλά κέντρα καθώς ακόμα και ανοιχτά η Φώφη Γεννηματά άφησε να εννοηθεί κάτι τέτοιο αναφερόμενη στην ενότητα του κόμματος. Ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου που δεν βλέπει το μέλλον του έξω από τη στέγη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ που ίδρυσε ο ίδιος, δεν βλέπει, όπως λένε αναλυτές με γνώση των πραγμάτων στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, ούτε με κιάλι την επιστροφή του στο ΠΑΣΟΚ και μάλιστα υπό την Φώφη Γεννηματά. Διαβάστε ακόμη (ad)
: Η κρέμα που δίνει τέλος στην κυτταρίτιδα καίγοντας ταυτόχρονα τοπικό λίπος σε 24 ώρες στην πόρτα σας με αντικαταβολή! Σε ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντος προκαλεί μάλιστα μειδίαμα ένα τέτοιο σενάριο δεδομένου ότι στον προαύλιο χώρο της Φώφης συνωστίζονται, όπως λένε, πλέον οι πολιτικοί δολοφόνοι του Γιώργου Παπανδρέου. Χρήστος Πρωτόπαππας, Συλβάνα Ράπτη, Πάρις Κουκουλόπουλος, Τόνια Αντωνίου, Γιάννης Δατσέρης…
 με τον τελευταίο μάλιστα να μην έχει διστάσει να μιλήσει εναντίον ακόμα και του Ανδρέα Παπανδρέου, με τη δήλωσή του παλαιότερα ότι «το κόμμα, το οποίο ιδρύθηκε στην μεταπολίτευση, δημιούργησε τη μεταπολίτευση και δημιουργήθηκε από τη…..μεταπολίτευση, και ήταν και το ίδιο φούσκα. Το ΠΑΣΟΚ ήταν μία φούσκα της μεταπολίτευσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου