Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015

ΕΓΛΗΜΑ. Εξέλιξη θρίλερ για Γιακουμάκη: Σε ποιους θα απαγγελθούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία

Εξέλιξη θρίλερ αναμένεται τα επόμενα 24ωρα στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς δεν αποκλείεται να απαγγελθούν κατηγορίες που πιθανώς να αναφέρονται ακόμη και σε ανθρωποκτονία του άτυχου 20χρονου φοιτητή της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων. Ο ποινικολόγος των Ιωαννίνων, Δημήτρης Μπούκας, και δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, προαναγγέλλει ότι τις επόμενες ώρες θα απαγγελθούν διώξεις και θα υπάρξει χαρακτηρισμός της πράξης σε αυτοκτονία ή ανθρωποκτονία.
 «Εκτιμώ ότι ο εισαγγελέας δεν αποκλείεται να πειστεί ότι τελέστηκε ανθρωποκτονία και θα απαγγείλει σχετική κατηγορία σε συγκεκριμένα πρόσωπα μέσα στη ασχολή. Είμαι βέβαιος ότι η μοιραία Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, οπότε χάθηκαν τα ίχνη του Βαγγέλη, υπήρξε εμπλοκή και άλλου ατόμου το οποίο ευθύνεται για τον θάνατό του. Και δεν εννοώ ότι εξώθησε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη στο να βάλει τέλος στη ζωή του.
 Τότε θα μιλούσαμε για αυτοκτονία. Μιλάω καθαρά για ανθρωποκτονία!» δήλωσε στην «Espresso» ο κ. Μπούκας. Ο δικηγόρος τόνισε ότι το βέβαιο είναι πως θα απαγγελθούν κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ” εξακολούθηση, για τα γεγονότα που συνέβαιναν πριν τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Όπως, για παράδειγμα, καψώνια τα οποία έπαιρναν τη μορφή βασανιστηρίων και πειράγματα τα οποία είχαν μετατραπεί σε άγριο bullying από συμφοιτητές του 20χρονου σπουδαστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου