Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

EUROVISION. Οι Ευρωπαίοι ψήφισαν Σουηδία Η ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΑΡΩΣΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ EUROVISION - ΣΤΗ 19Η ΘΕΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ



03 βαθμούς και την τρίτη η Ιταλία με 292 βαθμούς. Η χώρα μας με τη Μαρία-Έλενα Κυριάκου τερμάτισε στη 19η θέση με 23 βαθμούς και η Κύπρος στην 22η θέση με 11 βαθμούς. Η βαθμολογία της 60ής Eurovision:
 Ο μεγάλος νικητής ​Με ένα τραγούδι κι ένα animation για συμπαραστάτη ο Σουηδός νικητής μίλησε με τον τρόπο του για το bullying και τις δύσκολες στιγμές της ζωής τουO εκπρόσωπος της Σουηδίας Måns Zelmerlöw σήκωσε την... κούπα με το τραγούδι του «Heroes» και τα καταπληκτικά, φαντασμαγορικά γραφικά που το συνόδευαν. Με ένα τραγούδι κι ένα animation για συμπαραστάτη ο τραγουδιστής μίλησε με τον δικό του τρόπο για το bullying και τις δύσκολες στιγμές της ζωής του. Ο εκπρόσωπος της χώρας είχε προσπαθήσει το 2007 και το 2009 να πάρει μέρος στον διαγωνισμό της Eurovision, ωστόσο φέτος ήταν η τυχερή του χρονιά!
 Ο ίδιος δήλωσε πριν από μερικές ημέρες πως αγαπά την Ελλάδα και πως είχε δουλέψει στη Ρόδο ως σερβιτόρος. Η εμφάνιση που χάρισε τη νίκη στον Σουηδό: Η έναρξη ήταν λαμπερή και φαντασμαγορική, με την Conchita Wrust να κλέβει τις εντυπώσεις. Η τραγουδίστρια, μέσα στο φούξια σύνολό της, ξεσήκωσε το στάδιο όταν πέταξε πάνω από τους θεατές, ενώ οι παρουσιάστριες τραγούδησαν μαζί με μια παιδική χορωδία, προκαλώντας το ένθερμο χειροκρότημα του κοινού. Στη συνέχεια οι υποψήφιες χώρες πέρασαν τη χαρακτηριστική γέφυρα και ο διαγωνισμός ξεκίνησε! Ανατροπή: Ελλάδα και Κύπρος δεν... αντάλλαξαν τα 12άρια
 Η νικήτρια της Eurovision του 2004, η τραγουδίστρια που έφερε τον διαγωνισμό στη χώρα μας, η Έλενα Παπαρίζου ήταν ο άνθρωπος που έδωσε τη βαθμολογία της Ελλάδας, απονέμοντας το 12άρι στην Ιταλία. Η Κύπρος έδωσε 8 πόντους στην Ελλάδα, 10 στη Σουηδία και 12 στην Ιταλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου