Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΕΛΛΑΔΑ. Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. οι ληστές του Διστόμου!...

Aπό αριστερά: Σ. Δραβίλας, Γ. Πετρακάκος, Σ. ΧριστοδούλουΡεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
 Συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής και των ΕΚΑΜ στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου Βόλου, δύο καταζητούμενοι ληστές. Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, πρόκειται για τους ληστές του Διστόμου. Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, ανέφεραν ότι έχουν συλληφθεί δύο άτομα, ενώ ένα τρίτο άτομο φέρεται να έχασε τη ζωή του κατόπιν αυτοκτονίας. Πηγές του zougla.gr αναφέρουν ότι πρόκειται για τους Σ. Δραβίλα, Σ. Χριστοδούλου και Γ. Πετρακάκο. Η επιχείρηση πραγματοποιείται στην Νέα Αγχίαλο Mαγνησίας, στο πλαίσιο της αναζήτησης του Βασίλη Παλαιοκώστα, και σε αυτή συμμετέχουν άντρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και των ΕΚΑΜ.
 Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν έφοδο σε μεζονέτα στην περιοχή Χρυσή Ακτή της Νέας Αγχιάλου, όπου είχαν βρει καταφύγιο οι τρεις ληστές. Η μεζονέτα όπου διέμεναν οι ληστές στην Αγχίαλο Βόλου,
 Η μεζονέτα όπου διέμεναν οι ληστές στην Αγχίαλο Βόλου, Πηγή: astratv Aπό αριστερά: Σ. Δραβίλας, Γ. Πετρακάκος, Σ. Χριστοδούλου Aπό αριστερά: Σ. Δραβίλας, Γ. Πετρακάκος, Σ. Χριστοδούλου H κινηματογραφική ληστεία του Διστόμου Το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των τριών δραστών είχε ξεκινήσει από τις 22 Αυγούστου 2014 όταν οι Δραβίλας, Πετρακάκος και Χριστοδούλου «μπούκαραν» σε τράπεζα στη Βοιωτία και στη συνέχεια διέφυγαν παίρνοντας μαζί τους και έναν εργαζόμενο ως όμηρο. Οι δράστες κρατούσαν πιστόλια και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Εισέβαλαν λίγο πριν από τις 13.55 στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας στην περιοχή του Διστόμου.
 Αφού άρπαξαν περίπου 300.000 ευρώ, πήραν μαζί τους έναν ταμία της τράπεζας και επιβιβάστηκαν σ' ένα μαύρο RAV, με το οποίο και διέφυγαν. Στο υποκατάστημα της Εθνικής εκείνη την ώρα βρίσκονταν 4-5 υπάλληλοι. Λίγο αργότερα, ο 35χρονος άνδρας που κρατούνταν όμηρος βρέθηκε στο Κάτω Λουτρό Κορινθίας σε κατάσταση σοκ. Όπως έγινε γνωστό, μεταφέρθηκε εκεί με φουσκωτό σκάφος, το οποίο χρησιμοποίησαν οι ένοπλοι για να διαφύγουν. Προσπάθησαν να κάψουν και το φουσκωτό, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Σημειώνεται ότι το εν λόγω σκάφος είχε κλαπεί στην Καλαμάτα πριν από τρία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου