Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Έξαλλος ο Τσίπρας: Έσπασε το στυλό και φώναξε σε υπουργό να κάτσει κάτω!

Έξαλλος ο Τσίπρας: Έσπασε το στυλό και φώναξε σε υπουργό να κάτσει κάτω! (ΦΩΤΟ)Τουλάχιστον τρεις φορές εκνευρίστηκε ο Πρωθυπουργός και το έδειξε. Οχι με τον κ. Σαμαρά ούτε με τον κ. Βενιζέλο αλλά με τους δικούς του βουλευτές και υπουργούς. Η πρώτη ήταν όταν έδωσε τον λόγο η Ζωή στον Δημήτρη Στρατούλη, χωρίς να έχει κανένα νόημα να πάρει τον λόγο, αλλά η Πρόεδρος έκρινε ότι έπρεπε να του τον δώσει επειδή το... ζήτησε
 Ο κ. Τσίπρας είχε τόσο εκνευριστεί που πέταξε το στυλό του (ένα Μont Βlanc) θυμωμένος στο έδρανο. Η οργή του Τσίπρα στη Βουλή: Έσπασε από τα νεύρα του το Mont Blanc, και φώναζε έξαλλος σε υπουργό «κάτσε κάτω» Η δεύτερη όταν είδε ξαφνικά τον Γιώργο Κατρούγακλο στο βήμα της Βουλής για να απαντήσει επί προσωπικού (και είχε προηγηθεί ο γνωστός χαμός, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει η ΝΔ).
 Μόλις τον είδε ο πρωθυπουργός να παίρνει θέση στο βήμα της Βουλής, του είπε «φύγε από εκεί». Και η τρίτη όταν πήγε να πάρει τον λόγο ο υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς από τα υπουργικά έδρανα. Ο Πρωθυπουργός του φώναξε θυμωμένα «κάτσε κάτω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου