Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015

ΚΟΣΜΟΣ. Ο 12χρονος που άφησε έγκυο την 34χρονη καθηγήτριά του μιλάει για το δύσκολο γάμο τους

Ο 12χρονος που άφησε έγκυο την 34χρονη καθηγήτριά του μιλάει για το δύσκολο γάμο τους [εικόνες]Ένας άνδρας που ήταν μόλις 12 χρονών όταν σύναψε ερωτικό δεσμό με την καθηγήτριά του και την παντρεύτηκε, αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή του και στον γάμο του. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ABC, στην εκπομπή της Μπάρμπαρα Γουόλτερς, ο 31χρονος σήμερα Βίλι Φουαλάου μιλάει για την ιστορία της σχέσης του με την καθηγήτριά του, το πως την άφησε έγκυο και αργότερα την παντρεύτηκε, αφού εκείνη εξέτισε πρώτα την ποινή της για αποπλάνηση ανηλίκου.
 Το ζευγάρι το 1997 Η Μαίρη Κέι Λετουρνό ήταν 34 ετών, παντρεμένη και μητέρα τεσσάρων παιδιών όταν ξέσπασε το σκάνδαλο, το 1997, ενώ σήμερα έχει κλείσει τα 53. Για την αποπλάνηση του μαθητή της η Λετουρνό φυλακίστηκε για έξι μήνες στα τέλη του 1997 και αποφυλακίστηκε με αναστολή τον Ιανουάριο του επόμενου έτους.
 Το δικαστήριο όμως της απαγόρευσε να έχει στο μέλλον οποιαδήποτε επαφή με τον Βίλι. Δεν πέρασαν μερικές ημέρες και την έπιασαν μέσα στο αυτοκίνητό της συντροφιά με τον Φουαλάου. Επέστρεψε έτσι στη φυλακή για να εκτίσει ποινή επτά ετών κάθειρξης, για παραβίαση των όρων αναστολής. Έναν χρόνο αφότου αποφυλακίστηκε ξανά, το 2004, παντρεύτηκαν. Ο Βίλι ήταν πλέον 21 ετών. «Δεν νομίζω ότι έχει κανείς 10 καλά χρόνια γάμου», αποκάλυψε ο Φουαλάου στη συνέντευξη που θα μεταδοθεί αύριο, στην οποία το ζευγάρι συζητά επίσης πώς ανέθρεψαν τις δύο κόρες που απέκτησαν μαζί.
 «Σ' έναν γάμο υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Όμως, το θέμα είναι πώς καταφέρνεις να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες», πρόσθεσε. Το ζευγάρι με τις κόρες του Ο Βίλι είπε ότι δυσκολεύτηκε πολύ κυρίως επειδή απέκτησε παιδί όντας ακόμη σε εφηβική ηλικία. Η μία από τις κόρες του ζευγαριού γεννήθηκε ενώ η μητέρα της ήταν φυλακισμένη. «Δεν νομίζω ότι είχα στήριξη, ότι είχα κάποιον να με βοηθήσει. Ούτε από την οικογένειά μου, ούτε από κανέναν γενικά. Οι φίλοι μου δεν μπορούσαν να βοηθήσουν γιατί δεν είχαν ιδέα του τι σημαίνει να είσαι γονιός. Άλλωστε, τότε ήμασταν όλοι 14-15 χρονών», κατέληξε. Για την ιστορία του Βίλι και της καθηγήτριάς του γράφτηκαν βιβλία ενώ γυρίστηκε και μια ταινία για την τηλεόραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου