Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΚΟΣΜΟΣ. Γυναίκα περιέλουσε με ζεματιστό νερό τον άντρα της!....

Ο Ken Gregory από τη Βρετανία, έχει υποστεί πρώτου και δευτέρου βαθμού εγκαύματα στο 14% του σώματός του όταν η πρώην, πλέον, σύζυγός του τον περιέλουσε με ζεματιστό νερό. Ο 65χρονος άντρας, δεν αισθάνεται καμία ντροπή να δείξει τα σημάδια από το απίστευτο αυτό ξέσπασμα, ούτε να παραδεχτεί ότι έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τη γυναίκα του. «Το να σου επιτεθεί μια γυναίκα δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεσαι», λέει ο 65χρονος.
 Ο Gregory από το Πίτερμπορο, γνώρισε την Teresa Gilbertson πριν από 7 χρόνια, μετά από ένα βαρύτατο πένθος από το θάνατο της γυναίκας του. Στην επέτειο θανάτου της, ο άντρας θέλησε να επισκεφτεί τον τάφο της πρώην συντρόφου του αλλά αυτή η επιθυμία δεν βρήκε σύμφωνη τη νυν αγαπημένη του. Τσακωμός που κατέληξε στο διαζύγιο. Τότε ήταν που η 60χρονη Gilbertson αποφάσισε να πάει να φτιάξει τσάι, αλλά επέστρεψε κρατώντας μια κανάτα με καυτό νερό που το έριξε ενώ ο άντρας της είχε αποκοιμηθεί.

 «Ήταν απίστευτος ο πόνος, δεν έχω βιώσει παρόμοιο στο παρελθόν», είπε ο άντρας στο BBC. «Δε περίμενα ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο σε μένα», συμπλήρωσε. Η 60χρονη συνελήφθη και αναμένει τη καταδίκη της από δικαστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου