Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ. Μαρινάκης – Αλαφούζος συμφώνησαν σε μέτρα κατά της βίας!!...

sumfwnisan-marinakis--alafouzos-se-metra-kata-tis-biasΣε ομόφωνη απόφαση για τα μέτρα που θα προταθούν κατά της βίας, προκειμένου να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα κατέληξε το διοικητικό συμβούλιο της Σουπερ λίγκας. «Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση με τα υπόλοιπα μέλη της Λίγκας. Ο Ολυμπιακός έκανε μία πρόταση με δραστικά μέτρα για να εφαρμοστούν άμεσα.
Υπήρξε ομόφωνη συμφωνία γι΄αυτά τα μέτρα και θα σας ενημερώσει ο κ. Μποροβήλος» δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης. «Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τελειώσει το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο και να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας κατά της βίας στα γήπεδα. Πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο. Το λόγο έχει η ελληνική δικαιοσύνη και η Ελληνική Αστυνομία. Με πρόταση του Ολυμπιακού έγινε μια πολύ σωστή συζήτηση και συμφωνήσαμε» πρόσθεσε.
 Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, που επίσης αποχώρησε πριν τη λήξη του Δ.Σ., σχολίασε πως «είχαμε μία καλή συζήτηση στο συμβούλιο. Συμφωνήσαμε να λύσουμε τις διαφορές μας δικαστικά και εκτός του συμβουλίου. Θέλουμε να λύσουμε τα πραγματικά προβλήματα που ταλανίζουν το ποδόσφαιρο. Συμφωνήσαμε σε συγκεκριμένα μέτρα κατά της βίας, αυστηροποίηση των ποινών για τις ομάδες και διάφορα σχετικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου