Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Στον ΟΣΦΠ πανηγυριζουν την προκριση ενω απο την ΑΕΚ λενε....«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε»

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε»Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών με ανακοίνωση που εξέδωσε εξήρε την κίνηση του Χρήστου Αραβίδη να αγκαλιάσει τον τραυματία Γιάννη Μανιάτη! Όπως αναφέρει ο ΠΣΑΠ χαρακτηριστικά «αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε». Η ανακοίνωση: «Εμείς οι ποδοσφαιριστές , αυτό το ποδόσφαιρο που αποτυπώνεται σε τούτη τη φωτογραφία της χρονιάς, θέλουμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.
 Η αλληλεγγύη, η συνεργασία, η κατανόηση, η ανθρωπιά, η συναδελφικότητα, η αγωνία, το ενδιαφέρον, η ευαισθησία. Ο Χρήστος Αραβίδης αγκαλιάζει το Γιάννη Μανιάτη, που είναι λαβωμένος στο τεραίν κι ο Μιχάλης Μπακάκης έχει σπεύσει ώστε να συμπαρασταθεί κι εκείνος στο συνάδελφο του που υποφέρει. Αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές, οι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ του παιχνιδιού. Δείχνουν το δρόμο, δίνουν το καλό παράδειγμα.
 Δεν είμαστε τέλειοι. Είμαστε άνθρωποι. Όμως, μπορούμε και με τις αδυναμίες μας, να στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων και πάνω από αυτό. Μπράβο, χίλια μπράβο στους συναδέλφους μας επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Μακάρι να βρει μιμητές η αυθόρμητη συμπεριφορά τους. Οι ποδοσφαιριστές είναι μπροστά. Εσείς μπορείτε, έστω, να ακολουθήσετε;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου