Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΕΛΛΑΔΑ. Τελευταίο αντίο στον Βαγγέλη ANEIΠΩΤΟΣ ΠΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ 20ΧΡΟΝΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ - ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΜΕ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΛΩΘΙΕΣ

Πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι, βρέθηκαν στο χωριό Σελλί Ρεθύμνου και συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Νωρίτερα, με μοιρολόγια, πυροβολισμούς και βαθιά οδύνη το φέρετρο με τη σορό του 20χρονου μεταφέρθηκε από το πατρικό σπίτι στο χωριό Αρμένους. Μοιρολόγια, πυροβολισμοί και βαθιά οδύνη συνόδεψαν το φέρετρο με τη σορό του Βαγγέλη ΓιακουμάκηΕκτός από φίλους και συγγενείς, στο Σελλί έδωσαν το παρών εκατοντάδες κόσμου από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, για το τελευταίο αντίο στον Βαγγέλη, προτού τον αγκαλιάσει μια για πάντα η κρητική γη.
 Η σορός του νεαρού έφτασε στις 06.00 το πρωί της Τρίτης στο λιμάνι της Σούδας με το πλοίο «Κρήτη 2», συνοδεία περίπου 30 συγγενών και φίλων. Μοιρολόγια, πυροβολισμοί και βαθιά οδύνη συνόδεψαν το φέρετρο με τη σορό του 20χρονου. Τραγική φιγούρα η μητέρα του Βαγγέλη, η οποία κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του γιου της στο κοιμητήριο, μην αντέχοντας τον πόνο λύγισε και λιποθύμησε. Στους Αρμένους, το χωριό όπου διαμένει η οικογένεια Γιακουμάκη, όλα είναι κλειστά, στο πλαίσιο της ημέρας πένθους που κήρυξε η τοπική κοινότητα. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
 «Ύστερα από την τραγική κατάληξη που είχε η εξαφάνιση του συγχωριανού μας σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη, που σπούδαζε στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων και βρέθηκε νεκρός την 15/03/2015 στα Ιωάννινα, το τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Αρμένων συνήλθε εκτάκτως σε συνεδρίαση στις 15/3/2015, στις 15:00, και με απέραντη θλίψη και οδύνη ΓΝΩΜΟΔΟΤΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ η ημέρα που θα γίνει η εξόδιος ακολουθία, θα κηρυχθεί ημέρα πένθους για την Τοπική Κοινότητα Αρμένων και θα παραμείνουν κλειστές όλες οι δημόσιες υπηρεσίες που λειτουργούν στην κοινότητα και συγκεκριμένα: -Δημοτικό Σχολείο Αρμένων -Νηπιαγωγείο Αρμένων -Παιδικός Σταθμός Αρμένων -Κοινοτικό Γραφείο Αρμένων -Περιφ. Ιατρείο Αρμένων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου