Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Άθλια διαιτησία!!!!!!......

Η ΑΕΚ με μία εμφάνιση επιπέδου Super League στον πρώτο της αγώνα με τον Ολυμπιακό, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, κατάφερε να πάρει ισοπαλία με 1-1 σκορ από το «Καραϊσκάκη» και δίκαια μπορεί να ελπίζει στην πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, καθώς ο επαναληπτικός θα γίνει στην έδρα της.
 Το επιτυχές αποτέλεσμα της «Ένωσης» σίγουρα έχει μεγάλη αξία, δεδομένου ότι κατακτήθηκε απέναντι σε μία ομάδα, που όχι μόνο συμμετέχει σε μεγαλύτερη κατηγορία, αλλά μάλιστα δείχνει φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Έγιναν πολλές λάθος υποδείξεις σε φάουλ και σε κάρτες και ως εκ θαύματος σχεδόν όλες ήταν εναντίον της ΈνωσηςΒέβαια αποκτά ακόμα μεγαλύτερη, αν αναλογιστούμε ότι οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από το Φάληρο, μολονότι είχαν να αντιμετωπίσουν μία εχθρική διαιτησία από τον Μάριο Λαμπρόπουλο και τους βοηθούς του.
 Πιο συγκεκριμένα στο εν λόγω ματς έγιναν πολλές λάθος υποδείξεις σε φάουλ και σε κάρτες και ως εκ θαύματος σχεδόν όλες ήταν εναντίον της Ένωσης, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» φωνάζουν παράλληλα -απόλυτα δίκαια- για υπόδειξη οφσάιντ στον Αραβίδη στο 76', με την ευθύνη για αυτή τη φάση να βαραίνει τον βοηθό. «Εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Ένας προσπαθεί απο την πλευρά των αντιπάλων να γυρίσει το ματς και αυτός φοράει μαύρα» ανέφερε στο σχόλιο που έκανε στο ημίχρονο ο Ντέμης Νικολαΐδης, αναφερόμενος φυσικά στον Λαμπρόπουλο, με τον γενικό αρχηγό της «Ένωσης», Βασίλη Δημητριάδη να δηλώνει μετά το ματς: «Για τη διαιτησία έχουμε να πούμε πως δεν αντέχεται άλλο. Φτάνει πια
! Όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε σήμερα». «Ως πότε διαιτησίες όπως αυτή του Λαμπρόπουλου και των βοηθών του θα... δηλητηριάζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο;» είναι η εύλογη απορία που έρχεται στο μυαλό κάθε υγιώς σκεπτόμενου φίλαθλου, που έχει βαρεθεί να βλέπει αυτές τις αθλιότητες. Ο Ολυμπιακός θα θελήσει να γίνει πιο δυνατός, όταν οι άλλοι μεγάλοι του αντίπαλοι είναι ισχυροί και τα στραγάλια στο κομμάτι της διαιτησίας είναι μοιρασμένα στη μέση. Η κάθε μεγάλη ομάδα χρειάζεται και οι άλλες να είναι ισχυρές, προκειμένου να υπάρχει ανταγωνισμός. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν πάνε μία για πάντα σπίτι τους ο Λαμπρόπουλος και κάποιοι άλλοι διαιτητές, κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό να επιτευχθεί κι έτσι θα συνεχίζουμε να παρακολουθούμε θέατρο σκιών στα γήπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου