Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ. Κούλουμα με βροχές και καταιγίδες ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΜΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού προβλέπουν για αύριο οι μετεωρολόγοι, η οποία θα ξεκινήσει το πρωί από τα δυτικά και αργότερα θα επεκταθεί στην κεντρική Μακεδονία, στη Θεσσαλία, στην κεντρική Στερεά, και το βραδύ στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια, στην ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου. Αναλυτικά, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ:
 1. Την Κυριακή (22-2-2015): Επιδείνωση του καιρού προβλέπουν για αύριο οι μετεωρολόγοι, η οποία θα ξεκινήσει το πρωί από τα δυτικά και αργότερα θα επεκταθείΑ. Από τις πρωινές ώρες ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν αρχικά στο Ιόνιο και προς το μεσημέρι στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και στην Πελοπόννησο, και από το απόγευμα στη δυτική Μακεδονία, στην κεντρική Μακεδονία, στη Θεσσαλία, στην κεντρική Στερεά, και το βραδύ στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια, στην ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου. Β. Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε όλα τα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας (πάνω από 900 μέτρα) και πιθανώς πρόσκαιρα και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου (από 700 μέτρα). Γ. Οι νοτιάδες στα πελάγη θα φτάσουν τα 7 με 8 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τα 9 Μποφόρ.
 2. Την Καθαρά Δευτέρα (23-2-2015) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν αρχικά σε όλη τη χώρα. Χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά (από 1.000 μέτρα). Σταδιακά από το απόγευμα τα φαινόμενα σε όλα τα δυτικά θα εξασθενήσουν και μέχρι αργά τη νύχτα και στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές. 3. Την Τρίτη (24-2-2015) οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν αρχικά στις ανατολικές και νότιες νησιωτικές περιοχές, αλλά μέχρι το μεσημέρι θα εξασθενήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου