Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Όλα τα φώτα στο...ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Αποψε η μαχη των «αιωνίων»

Όλα τα φώτα στο... μπρα-ντε-φερ των «αιωνίων»Η «μητέρα των μαχών» του ελληνικού ποδοσφαίρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό κλέβει, όπως είναι φυσικό, την παράσταση από την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι «δύο αιώνιοι», τους οποίους χωρίζουν μόλις έξι βαθμοί, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους την Κυριακή στη Λεωφόρο, με τη μεταξύ τους μονομαχία να θεωρείται αρκετά σημαντική, όσον αφορά στην υπόθεση «τίτλος».
 H αυλαία της αγωνιστικής άνοιξε το Σάββατο με το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Παναιτωλικο, που έληξε χωρίς τέρματα (0-0). Λίγες ώρες αργότερα η Καλλονή επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, πετυχαίνοντας μία σημαντική νίκη για την παραμονή, ενώ ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών, επικρατώντας με 3-1 σκορ της Βέροιας στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Από εκεί και πέρα, την Κυριακή, πέραν του μεγάλου ντέρμπι των αιωνίων, θα πραγματοποιηθούν ακόμα τρία παιχνίδια.
 Πιο συγκεκριμένα ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ, ενώ ο Πλατανιάς και ο Πανιώνιος θα φιλοξενήσουν την Κέρκυρα και τον Λεβαδειακό αντίστοιχα, σε δύο παιχνίδια αρκετά κρίσιμα, όσον αφορά στη μάχη της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία. Η αυλαία της αγωνιστικής θα πέσει την Καθαρά Δευτέρα με το παιχνίδι ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Ατρόμητο, οι οποίοι θα τεθούν αντιμέτωποι στο Ηράκλειο.
 Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής: Σάββατο 21 Φεβρουαρίου ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-0 ΚΑΛΛΟΝΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-0 ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΟΚ 1-3 Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 15:00 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΦΗ (Novasports 2) 17:15 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ (Novasports 2) 17:15 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Novasports 4) 19:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Novasports 1) Κ. Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 19:30 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Novasports 1) Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου