Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΣΜΟΣ. Αποκάλυψη για Κάρολο: Την ημέρα του γάμου του με την Νταϊάνα ετοιμαζόταν να…

Χρόνια μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και ενώ ο πρίγκιπας Κάρολος παντρεύτηκε τελικά τη μεγάλη του αγάπη, η «καταδικασμένη» σχέση τους συνεχίζει να απασχολεί. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, σύμφωνα με νέα βιογραφία του, είχε βασανιστικές αμφιβολίες και λίγο έλειψε να την παρατήσει στα σκαλιά της εκκλησίας.
 Το βράδυ πριν από τον «καταδικασμένο» γάμο τους ήταν ένα βήμα προτού τον ακυρώσει, σύμφωνα με το βιβλίο της Catherine Mayer «Charles: Heart of a King». «Ήταν απελπισμένος» ισχυρίζεται η συγγραφέας ότι ανέφερε άτομο από τον στενό του κύκλο. Η μέλλουσα πριγκίπισσα Νταϊάνα, με την οποία ήταν αρραβωνιασμένος 5 μήνες μετά από ένα σύντομο φλερτ, δεν ήταν το χαρούμενο κορίτσι που πίστευε αλλά μια ευάλωτη και πολύπλοκη γυναίκα που έπασχε από κάποια διατροφική διαταραχή.
 «Δεν μπορώ να το κάνω» φέρεται να είπε σε έμπιστό του άνθρωπο. Ανάλογες σκέψεις έκανε και η Νταϊάνα που, σύμφωνα με τον βιογράφο της Andrew Morton, εκμυστηρεύτηκε στις αδερφές της «δεν μπορώ να τον παντρευτώ, δεν μπορώ να το κάνω αυτό, είναι απίστευτο». Της είπαν ότι είναι πολύ αργά για να κάνει πίσω, καθώς το πρόσωπό της είναι ήδη τυπωμένο στις πετσέτες του τσαγιού, ενώ δεν είχε ιδέα πως και ο γαμπρός έπρεπε να πειστεί για να πάει στον ναό. Ήξεραν και οι δύο πως η σχέση τους είναι βαθιά προβληματική. Εκείνη γνώριζε για τα αισθήματά του για την Καμίλα, ενώ εκείνος είχε πανικοβληθεί που παντρευόταν μια γυναίκα που δεν ξέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου