Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ. Τι ειπε ο Γιαννης Βαρουφακης στον Σοιμπλε και τον "γειωσε".....

Σε αδιέξοδο οι συζητήσεις της Ελλάδος με την Γερμανία σχετικά με το χρέος μετά την συνάντηση του Βαρουφάκη με τον Σόιμπλε... Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη: "Δεν καταλήξαμε σε μια συμφωνία. Δεν συμφωνήσαμε καν ότι διαφωνούμε." Ενώ ο Σόιμπλε ξεκινώντας την ομιλία του ανέφερε: " Συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε." Συνεχίζοντας ο Βρουφάκης είπε: "Συμφωνήσαμε να υπάρξουν διαβουλεύσεις ως εταίροι.
 Για μαι λύση που θα βάλει στο πηδάλιο το συμφέρον της Ευρώπης. Δεν συζητήσαμε για το χρέος, αλλά θέσαμε το πλαίσιο για συζητήσεις. Είναι πολύ σημαντικό να βάλουμε ένα τέλος στην ελληνική κρίση. Είναι σημαντικό να βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την απαξίωση της χώρας και είμαι σίγουρος ότι στη Γερμανία το συμμερίζονται αυτό.
 Φαίνεται πως κάποιες φορές η λύση μπορεί να είναι κάτι πιο δύσκολο. Στο πλαίσιο των επισκέψεών μου είχα στο νου την ενότητα της Ευρώπης. Η κυβέρνησή μας δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα προκειμένου να σταματήσει τη σπατάλη και τη φοροδιαφυγή, αλλά και σε επίπεδο πολιτικών που υπονομεύουν το ήθος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου