Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΣΜΟΣ. "ΕΦΥΓΕ" η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον. Ήταν σε κώμα και την αποσυνέδεσαν από τη μηχανική υποστήριξη

hustonκατάρα που είχε στη ζωή της η διάσημη τραγουδίστρια Γουίτνεϊ Χιούστον χτύπησε και την κόρη της, Μπόμπι Κριστίνα η οποία πέθανε σε ηλικία μόλις 21ετών, όπως μετέδωσε η Daily Mail.
 Η νεαρή κοπέλα είχε βρεθεί αναίσθητη στη μπανιέρα του σπιτιού της και μεταφέρθηκε σε κώμα στο νοσοκομείο, όπου παρέμενε στη ζωή με μηχανική υποστήριξη.
 Σύμφωνα με τη Daily Mail, η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον, Κριστίνα, έφυγε από την ζωή καθώς αποσυνδέθηκε από τα μηχανήματα. Για την τραγική της κατάσταση είχε ενημερωθεί ο πατέρας της Μπόμπι Μπράουν, στον οποίο οι γιατροί του νοσοκομείου στην Ατλάντα δήλωσαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να τη σώσουν.
 Όπως ανέφερε δημοσίευμα του FOX411, ήταν απλώς απόφαση της οικογένειας πότε θα αποδεχθεί ότι η Μπόμπι Κριστίνα δεν πρόκειται να τα καταφέρει, ώστε να την αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα, καθώς η εγκεφαλική της λειτουργία ήταν υποτυπώδης. Τον Φεβρουάριο του 2011 η Κριστίνα είχε χάσει τη μητέρα της, Γουίντεϊ Χιούστον, που είχε αναγνωριστεί με τη φωνή της παγκοσμίως ως ένα μοναδικό ταλέντο, ανεξάρτητα αν κάποιος συμπαθούσε τα τραγούδια της ή όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου