Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΖΩΗ & ΣΤΥΛ. Ενα ομορφο ζευγαρι της στιγμης...που κραταει χρονια σαν κολωνια!....Κωστας Βουτσας...Ερρικα Μπρογερ...

Έρρικα Μπρόγιερ: “Μετάνιωσα που χώρισα με τον Βουτσά” Έρρικα Μπρόγιερ: “Μετάνιωσα που χώρισα με τον Κωστα!!...
 “Ο Κώστας υπήρξε ο άντρας της ζωής μου. Το έχω ψιλομετανιώσει που χωρίσαμε. Μόνο τον Κώστα αγάπησα τόσο πολύ”. Με αυτά τα λόγια αποκάλυπτε η Έρρικα Μπρόγιερ τα πραγματικά συναισθήματα που συνεχίζει να τρέφει για τον πρώην σύζυγό της Κώστα Βουτσά, ακόμα και μετά από τόσα χρόνια.
 Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεοπτική εκπομπή TV Weekend, η Έρρικα Μπρόγιερ δεν μάσησε καθόλου τα λόγια της: “Ήταν πολύ μεγάλος έρωτας. Και ακόμα είναι. Τον αγαπώ πάρα πολύ τον Κώστα. Είχα πάει πρόσφατα στην πρεμιέρα του και έκλαιγα συνέχεια”. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια συνέχισε μιλώντας για τον σύζυγο Κώστα Βουτσά:
 “Δεν υπήρξε κακός σύζυγος. Λίγο τα τσιλιμπουρδήσματά του αλλά και πάλι δεν τα καταλάβαινα και πολύ. Δεν χωρίσαμε γι' αυτά. Χωρίσαμε γιατί ήμασταν και οι δύο μικροί. Είχαμε πολλές δουλειές και ήρθε και κατευθείαν το παιδί...
 Δεν κατάλαβα πώς χωρίσαμε”. Πλέον η μόνη της ευχή είναι η κόρη που έχει αποκτήσει με τον μεγάλο μας ηθοποιό, η Σάντρα Βουτσά, να της χαρίσει εγγόνια. Αυτή, όπως είναι θα είναι η μεγαλύτερη ευτυχία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου