Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΕΛΛΑΔΑ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ....«Δύσκολα τα πράγματα για μένα»

«Δύσκολα τα πράγματα για μένα»Με λίγα συγκινητικά λόγια κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ευχαρίστησε τους υπαλλήλους για τη δεκαετή συνεργασία, καθώς είναι η τελευταία φορά που έκοψε την πίτα στο Προεδρικό Μέγαρο.
 «Είναι ημέρα συγκινησιακής φόρτισης για μένα, γιατί είναι η τελευταία πίτα που κόβω μαζί σας, στο Προεδρικό» είπε και συνέχισε: «Σας ευχαριστώ για τη συμβολή σας ώστε ο θεσμός της Προεδρίας να δουλέψει άψογα αυτά τα δέκα χρόνια...
 Θα σας θυμάμαι πάντα, άλλωστε είναι αδύνατο να ξεχάσεις δέκα χρόνια συνεργασίας και μάλιστα σε δύσκολους καιρούς. Εύχομαι ο νέος χρόνος να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο. Ελπίζω και εύχομαι να μην χαθούμε. Θα είσθε πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου». Λίγο αργότερα, όπως ανέφερε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε σύντομη συνομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους ο κ. Παπούλιας ρωτήθηκε πώς βλέπει τα πράγματα:
 - «Δύσκολα... για μένα...» απάντησε. - «Γιατί» τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι. - «Υπάρχουν ζητήματα συνταγματικά κι άλλα...» ανέφερε.
 - «Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή σας;» - «Καθίστε να περάσουν οι εκλογές και θα σας πω...» είπε, ευχόμενος και πάλι «Καλή Χρονιά».

1 σχόλιο:

  1. Είσαι ένας άχρηστος Άνθρωπος για την Ελλάδα παίρνεις 30.000 το μηνά και και δεν μπορεις να κάνεις τίποτα για τη πατρίδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή