Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Νεοι ανθρωποι ζητουν να βοηθησουν την πατριδα τους...με καθε τροπο. ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΜΑΣ...ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΛΠΑΚΑ.

Δυο νεα παιδια αποφασισαν να ασχοληθουν με την Πολιτικη εφ' οσον εχουν την αναγκη να προσφερουν αυτο που αισθανονται στην χωρα μας με την παρουσια και τη γνωση τους. Ο Παντελης Καμας δικηγορος γεννημενος το 1972 στον Πειραια αξιολογος δικηγορος πτυχιουχος της Νομικης σχολης Πανεπιστημιου Αθηνων, με δικο του γραφειο στο Κερατσινι. Ενταχθηκε στη νεολαια ΠΑΣΟΚ σε ηλικια 16 ετων οπως και ηταν γραμματεας της νεολαιας 2002-2004. Μελος της κεντρικης επιτροπης του Κινηματος.
 Η Αφροδιτη Καλπακα ενα νεοτατο κοριτσι εχει σπουδασει Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Χαλκίδα με εξειδίκευση στα Χρηματοοικονομικά από το 2000 ως το 2005. Εκεί προσέφερε εθελοντική εργασία στην γραμματεία της σχολής για 3 χρόνια. Έχει εργαστεί στην Εθνική τραπεζα στο Αθήνα 2004 για του Ολυμπιακούς Αγώνες (Υπεύθυνη για τον χώρο των επισήμων, των αθλητών και των δημοσιογράφων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας) και σε εταιρεία τηλεπικοινωνιών από το 2006 ως το 2011 (Υπεύθυνη για την διαχείριση λογαριασμών εταιρικών πελατών) οπότε και απολύθηκε ως αποτέλεσμα της εξαγοράς της από άλλη εταιρεία. Με τα κοινά ξεκίνησε να ασχολειται αδιάκοπα από τα φοιτητικά της χρόνια ως μέλος της ΠΑΣΠ.
 Στην συνέχεια εκλέχθηκε στο Κεντρικό Συμβούλιο της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και πλέον είναι εκλεγμένη στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Α Αθήνας. Ολοι μαζι θελουν να βοηθησουν τον τοπο να ξεφυγει απο την ανεχεια ειδικα στην περιοχη της Β Πειραια που η ανεργια ειναι σε μεγαλο βαθμο! ΟΙ ΝΕΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!...H Β Πειραια ΠΑΣΟΚ εχει δικους της ανθρωπους!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου