Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΕΓΚΛΗΜΑ. Ωραιόκαστρο, δολοφονίες: τι ομολόγησε ο 55χρονος μακελάρης, γιατί σκότωσε την οικογένεια

Φρουρούμενος, στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 55χρονος, που κατακρεούργησε μία οικογένεια στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης τη δεύτερη ημέρα της χρονιάς, μέσα στο σπίτι τους.
 Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε ήδη σε ανακριτή και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για την τριπλή δολοφονία, ενώ μόλις το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας τους θα μεταχθεί στις φυλακές. Στην απολογία του, που έγινε στο νοσοκομείο του Ωραιοκάστρου, όπου μετέβη ο ανακριτής, ο 55χρονος ισχυρίστηκε ότι βασικό κίνητρο της τριπλής δολοφονίας ήταν οι οικονομικές διαφορές που είχε με τον κουνιάδο του. Θύματα του πρωτοφανούς μακελειού
στο Ωραιόκαστρο, ήταν ο κουνιάδος του δράστης, η σύζυγος και το ανήλικο παιδί τους, που ήταν ηλικίας μόλις 12 ετών. Ο 55χρονος αρχικά επιτέθηκε στον κουνιάδο του, τον οποίο κατακρεούργησε με μαχαίρι, ενώ στη συνέχεια έσφαξε διαδοχικά την 42χρονη σύζυγο του κουνιάδου του και το 12χρονο παιδί τους. Ο δράστης επιχείρησε στη συνέχεια να αυτοκτονήσει, προκαλώντας τραύματα στο λαιμό του με το ίδιο μαχαίρι και πηδώντας από το μπαλκόνι της μονοκατοικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου