Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΚΟΣΜΟΣ. ΜΑΚΕΛΕΙΟ!...Το βίντεο της επίθεσης με τους 12 νεκρούς ΔΥΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ "ΓΑΖΩΣΑΝ" ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ CHARLIE HEBDO ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές της Γαλλίας καθώς δύο ένοπλοι «μπούκαραν» το μεσημέρι στα γραφεία του σαιρικού περιοδικού «Charlie Hebdo», το οποίο έχει πολλές φορές προκαλέσει σάλο στον Ισλαμικό Κόσμο με γελοιογραφίες του Μωάμεθ, και άνοιξαν πυρ κατά των εργαζομένων. Η επίθεση σημειώθηκε στο κέντρο του Παρισιού.
 Δύο ένοπλοι, κρατώντας καλάσνικοφ και εκτοξευτήρα ρουκετών σκόρπισαν τον θάνατο στα γραφεία του «Charlie Hebdo» στο Παρίσι Σύμφωνα με πληροφορίες, 12 άνθρωποι έχουν πέσει νεκροί από τους πυροβολισμούς των δύο ενόπλων, οι οποίοι ήταν ντυμένοι στα μαύρα και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους
. Τέσσερις ακόμη νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομεία της γαλλικής πρωτεύουσας. Οι δράστες κρατούσαν ένα καλάσνικοφ και έναν εκτοξευτήρα ρουκετών. Έφθασαν στα γραφεία του περιοδικού με κλεμμένο αυτοκίνητο, έχοντας θέσει νωρίτερα εκτός μάχης τον οδηγό του. Στο εσωτερικό του κτηρίου επικράτησε πανικός. Ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν ανοίξουν πυρ οι δράστες είπαν σε άπταιστα γαλλικά «ήρθαμε να εκδικηθούμε για τον Προφήτη (Μωάμεθ)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου