Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ...Γιάννης Βόγλης: «Γνωρίζετε αλήθεια πόσα παιδιά και πόσα εγγόνια έχω;»

Γιάννης Βόγλης: «Γνωρίζετε αλήθεια πόσα παιδιά και πόσα εγγόνια έχω;»Υπήρχε στο παρελθόν ενδιαφέρον του Τύπου για την προσωπική ζωή των σταρ; Τι δήλωσε ο Γιάννης Βόγλης; «Πάντα υπήρχε. Το ζητούμενο είναι κατά πόσο ανοίγεις την πόρτα της κρεβατοκάμαρας σου, τι δικαιώματα δίνεις και πόσο επιτρέπεις να μπουν στην προσωπική σου ζωή τα Μέσα. Ο ηθοποιός είναι δημόσιο πρόσωπο.
 Έχεις κάθε δικαίωμα να σχολιάσεις τον δημόσιο βίο του. Αλλά αν ο ηθοποιός δεν διαφυλάγει τη ζωή του, είναι μεγάλη δυστυχία. Φυσικά προσπάθησαν να περάσουν το κατώφλι του σπιτιού μου. Βάζεις μπάρα. Είναι θέμα χαρακτήρα, ωριμότητας. Γνωρίζετε αλήθεια πόσα παιδιά και πόσα εγγόνια έχω;». Τον ενόχλησε ποτέ που, ενώ έχει παίξει σε άπειρες παραστάσεις, στο ευρύ κοινό είναι γνωστός κυρίως για την ατάκα «Στάσου, μύγδαλα»;
«Δέχομαι ευχάριστα και με ικανοποίηση τα σχόλια. Ο κόσμος καταλαβαίνει. Είναι λανθασμένη η αντίληψη ότι ο κόσμος δεν ξέρει. Εμένα μου λένε μια φράση και συγκινούμαι: "Σας ευχαριστούμε γι' αυτά που μας έχετε προσφέρει". Το θεατρικό κοινό ξέρει τι κάνω. Την τηλεόραση τη χρησιμοποίησα με την καλή έννοια. Για την αναγνώριση.
 Για να βάλω το τυρί στη φάκα και να φέρω το κοινό στο θέατρο. Είναι φοβερό εργαλείο η τηλεόραση και φέρει μεγάλη ευθύνη η Πολιτεία για την παρακμή της. Επίσης, όλους τους ρόλους τους έχω ερωτευτεί. Διαφορετικά δεν έχει νόημα η δουλειά» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου