Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ. Υπό διάλυση η Vip φυλακή του Κορυδαλλού: Με ποιούς μοιράζεται το κελί του ο Τσοχατζόπουλος;

Η περίφημη (για τις δήθεν ανέσεις της) Στ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού (επονομαζόμενη και «Πτέρυγα των VIP») ανήκει πλέον στο παρελθόν.... Οι συνθήκες κράτησης όπως γράφει ο Βηματοδότης έγιναν αφόρητες και οι κατάδικοι ζητούν ομαδικά να φύγουν από εκεί μέσα (για λόγους… ασφαλείας).
 Ζητούν σύμφωνα με το ρεπορτάζ να πάνε οπουδήποτε αλλού, ακόμα και σε κελιά των φυλακών Δομοκού ή του Μαλανδρίνου. Η αίτια έχει σχέση με το γεγονός ότι γέμισε με φυλακισμένους του κοινού ποινικού δικαίου, επικίνδυνους, όπως τους χαρακτηρίζουν ακόμα και οι δεσμοφύλακες. Στην πτέρυγα αυτή έχουν… «μετακομίσει» κυρίως προστατευόμενοι μάρτυρες που υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους και παρατηρείται υπερπληθυσμός.
 Υπάρχουν μάλιστα κελιά μέσα στα οποία συνυπάρχουν… 20 φυλακισμένοι, ενώ οι μοναδικοί (ας τους πούμε) VIP που παραμένουν εκεί είναι ο Ακης Τσοχατζόπουλος (που μοιράζεται το κελί του με έναν Αλβανό και έναν Ρουμάνο), ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου κ. Μιχαηλίδης, οι δύο με το όνομα Ψωμιάδης και κανείς άλλος, που και αυτοί θέλουν να φύγουν από εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου