Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΕΘΝΗ....ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΚ!..Φρίκη από τους τζιχαντιστές: Aποκεφάλισαν τέσσερις για βλασφημία!...

Νέα φρίκη από τους τζιχαντιστές: Aποκεφάλισαν τέσσερις για βλασφημίαΗ αυτοανακηρυχθείσα αστυνομία του Ισλαμικού Χαλιφάτου στη δυτική Συρία αποκεφάλισε τέσσερις άνδρες με την κατηγορία της βλασφημίας, ανακοίνωσε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
 Οι άνδρες αποκεφαλίστηκαν στην ύπαιθρο δυτικά της πόλης Χομς από την ισλαμική αστυνομία του ΙΚ, επεσήμανε το Παρατηρητήριο. Η μη κυβερνητική οργάνωση ανακοίνωσε μια παρόμοια εκτέλεση την Τρίτη, όταν μέλη της τζιχαντιστικής οργάνωσης αποκεφάλισαν έναν άνδρα στην πλατεία πόλης της βόρειας Συρίας. Κάτοικοι και ακτιβιστές καταγγέλλουν ότι το ΙΚ έχει αποκεφαλίσει και λιθοβολήσει μέχρι θανάτου πολλούς ανθρώπους στις περιοχές που ελέγχει στη Συρία και στο Ιράκ για πράξεις που θεώρησε ότι παραβίασαν τον ισλαμικό νόμο, όπως η μοιχεία, η ομοφυλοφιλία, η κλοπή και η βλασφημία.
 Επίσης το ISIS έχει σκοτώσει αντίπαλους μαχητές με αντίστοιχες μεθόδους εκτός του πεδίου της μάχης και έχει δημιουργήσει περιπολίες για να ελέγχουν τη συμπεριφορά των κατοίκων στις συγκεκριμένες περιοχές.
 Εξάλλου σήμερα το Παρατηρητήριο ανακοίνωσε ότι οι τζιχαντιστές λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου έναν άνδρα και μία γυναίκα, τους οποίους είχαν κατηγορήσει για μοιχεία, στην πόλη Μάνμπιτζ στη βόρεια Συρία μετά την προσευχή της Παρασκευής. Η ίδια πηγή είχε επισημάνει τον Νοέμβριο ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει σκοτώσει 1.432 Σύρους εκτός των πεδίων των μαχών από το τέλος Ιουνίου, οπότε ανακοίνωσε την ίδρυση ενός χαλιφάτου στις περιοχές που είναι υπό τον έλεγχό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου