Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014

ΕΡΓΑΣΙΑ. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ!...Jumbo προσλήψεις: πόσες θέσεις ανοίγουν και με πόσα θα αμείβονται...

Jumbo προσλήψεις: πόσες θέσεις ανοίγουν και με πόσα θα αμείβονταιΈρχονται τα Χριστούγεννα και οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων προχωρούν σε προσλήψεις εποχικού προσωπικού για να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση των εορτών. Στην πρόσληψη εποχικού προσωπικού προχωρά η αλυσίδα Jumbo. Oι προσλήψεις αφορούν σε εποχικό προσωπικό που καλείται να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των Χριστουγεννιάτικων εορτών. Η πρόσληψη των εποχικών εργαζομένων θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες και θα διαρκέσει ένα μήνα (λίγο μετά τα Χριστούγεννα).
 Οι εργαζόμενοι που θα προσληφθούν για αυτό το διάστημα θα είναι είτε τετράωρης απασχόλησης είτε 8 ωρης. Στην πρώτη περίπτωση η αμοιβή είναι 240 ευρώ, ενώ για το 8ωρο στα 400 ευρώ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την λήξη της σύμβασης οι εργοζόμενοι μπορούν να δηλώσουν την επιθυμία τους να παραμείνουν στην εργασία τους, αίτημα το οποίο θα εξεταστεί από την διεύθυνση του εκάστοτε καταστήματος Jumbo. Προσωπικό όμως αναζητά η εταιρία και για τα καταστήματα Jumbo που πρόκειται να ανοίξουν στην Ρουμανία.
 Τα δύο νέα υπερκαταστήματα του Ομίλου στη Ρουμανία αναμένεται να ανοίξουν μέσα στο Δεκέμβριο. Το ένα στo Βουκουρέστι (12.000 τ.μ.) και το άλλο στην Oradea (12.000 τ.μ.) ενώ ένα ακόμα υπερ- κατάστημα αναμένεται να λειτουργήσει στην πόλη Arad (12.000 τ.μ.) μέσα στους επόμενους μήνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου