Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

CHAMPIONS LEAGUE. ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΑΠΟΨΕ!....ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΟΘΟΝΕΣ!!!

Βραδιά Champions LeagueΤο παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τη Μπαρτσελόνα, αλλά και η κόντρα ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και τη Μπάγερν Μονάχου κλέβουν την παράσταση στο σημερινό πρόγραμμα για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Στον 6ο όμιλο ο ΑΠΟΕΛ θα παλέψει απέναντι στην παρέα του Λιονέλ Μέσι με στόχο να κάνει την έκπληξη στο «ΓΣΠ». Η Μπαρτσελόνα μαζί με την Παρί Σεν Ζερμέν έχουν πάρει ήδη το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού και η ομάδα της Κύπρου θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την αδιαφορία των «μπλαουγκράνα» για να αυξήσει τη βαθμολογική της συγκομιδή.
 Ο «Αίαντας» από την πλευρά του ψάχνει βαθμούς για να γίνει το φαβορί για την τρίτη θέση, αντιμετωπίζοντας την Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία. Στον 5ο όμιλο η Μάντσεστερ Σίτι παίζει τα… ρέστα της για την πρόκριση απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου. Οι «πολίτες» δεν έχουν πανηγυρίσει νίκη στον όμιλο και βρίσκονται στην… ουρά με μόλις δύο βαθμούς. Νοκ-άουτ είναι οι Τζέκο, Σίλβα, Φερναντίνιο και Κολάροφ, ενώ τιμωρημένος είναι ο Τουρέ.
 Οι Βαυαροί είναι ήδη πρώτοι με 12 βαθμούς και δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Στις 19:00 στην Μόσχα, η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται τη Ρόμα. Εκτός στους γηπεδούχους είναι οι Νάτχο και Ελμ, ενώ για τη Ρόμα δε θα αγωνιστούν οι Τοροσίδης, Μαϊκόν και Καστάν. Για τον 7ο όμιλο η Τσέλσι θα παίξει στη Γερμανία κόντρα στη Σάλκε. Αν οι «μπλε» δεν χάσουν θα περάσουν αυτόματα στους «16» της διοργάνωσης. Για τον ίδιο όμιλο η Σπόρτινγκ υποδέχεται στην Πορτογαλία τη Μάριμπορ. Τέλος, στον 8ο όμιλο, Πόρτο και Σαχτάρ ετοιμάζονται για τη νοκ άουτ φάση με τους «δράκους» να έχουν προκριθεί ήδη και τους Ουκρανούς να επικυρώνουν σήμερα και τυπικά την πρόκριση. Στις 19:00 η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ υποδέχεται την Πόρτο, ενώ στις 21:45 η Σαχτάρ αντιμετωπίζει την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου