Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

CHAMPIONS LEAGUE. OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Έτοιμος και αποφασισμένος....

Δίχως εκπλήξεις σε πρόσωπα και με έμφαση στην τακτική και τις στημένες φάσεις θα στήσει ο Μίτσελ τον Ολυμπιακό κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων. ShareTweet0 σχόλια Έτοιμος είναι ο Ολυμπιακός για την αποψινή (26/11, 21:45) μάχη με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Βιθέντε Καλδερόν", που παραμένει ένα επιβλητικό γήπεδο παρά το γεγονός πως ο χρόνος έχει αφήσει έντονα επάνω του τα σημάδια. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ
 Οι "ερυθρόλευκοι" προπονήθηκαν δίχως προβλήματα την Τρίτη (25/11) το απόγευμα στο γήπεδο των Πρωταθλητών Ισπανίας, καθώς και ο Μανιάτης που είχε ενοχλήσεις στον αστράγαλο, έδειξε πως δεν θέλει να λείψει από τον σπουδαίο αγώνα με τους "ροχιμπλάνκος". Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα μπορούσε βεβαίως να αρνηθεί το οτιδήποτε στον Μίτσελ και έτσι ο Ολυμπιακός το πρωί της Τετάρτης (26/11) θα έχει την ευκαιρία να μπει στο προπονητικό κέντρο των "μερένχες" και να πραγματοποιήσει ένα χαλάρωμα, λίγες μόλις ώρες πριν επισκεφθεί το "Βιθέντε Καλδερόν". Εκεί όπου ο 51χρονος τεχνικός των Πειραιωτών δεν ετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις στην ενδεκάδα, κάτι που παραδέχθηκε ο ίδιος στην συνέντευξη Τύπου της Τρίτης.
 Είναι δεδομένο πως σε επίπεδο τακτικής ο Μίτσελ ετοιμάζει παγίδες για τον Σιμεόνε και τους παίκτες, όπως δεδομένο είναι και το γεγονός πως όσον αφορά τα πρόσωπα καμία ομάδα δεν έχει πολλά να κρύψει. Ο Ολυμπιακός θα είναι ίδιος κατά 10/11 τουλάχιστον με αυτόν που εμφανίστηκε στο Τορίνο. Όπου ερωτηματικό βάλτε το όνομα του Παϊτίμ Κασάμι. Κόντρα στην Γιουβέντους ο Ελβετός διεθνής ήταν στον πάγκο, τώρα διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα αντί ενός από τους Εντινγκά, Μανιάτη ή Ντομίνγκες.
 Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν δουλέψει πολύ επάνω στις στημένες φάσεις, μεγάλο φετινό όπλο της Ατλέτικο, ωστόσο ο Μίτσελ δεν μένει ήσυχος, τονίζοντας πως εξίσου σημαντική, αν όχι σημαντικότερη από την σωματική ή σε επίπεδο τακτικής ετοιμότητα, είναι και αυτή του πνεύματος. Έτσι λοιπόν ζητά συνεχώς απόλυτη συγκέντρωση από τους παίκτες από το 1' έως το 90'. Αυτό που θα ψάξει ο Ολυμπιακός σε open play, είναι να διατηρήσει κοντά τις γραμμές του και να χτυπήσει σε κάποια αντεπίθεση.
 Ο Μίτσελ ζητά καλή κυκλοφορία της μπάλας αλλά και μεγάλη υπομονή που θα έχει σαν πρώτο μεγάλο κέρδος την απαλοιφή αβίαστων λαθών, ειδικά στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο υπάρχει η πεποίθηση πως εφόσον η ομάδα δείξει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την ισπανική πρωτεύουσα. Στην προσπάθεια τους οι παίκτες του Ολυμπιακού θα έχουν και περίπου 2000 κόσμο στο πλευρό τους.
 Μετά το τέλος της προπόνησης στο "Βιθέντε Καλδερόν" το βράδυ της Τρίτης (25/11), περίπου 15 φίλοι των Πειραιωτών περίμεναν τους ποδοσφαιριστές και τον Μίτσελ, τους οποίους και αποθέωσαν την στιγμή της αποχώρησης τους από το γήπεδο, ντοπάροντας τους ψυχλογικά. Όσον αφορά τις ενδεκάδες; Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ, Μαζουακού, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης (Κασάμι), Αφελάι, Ντομίνγκες και Μήτρογλου είναι οι επικρατέστεροι 11 για τον Ολυμπιακό. Ο Σιμεόνε αναμένεται να προτιμήσει τους Μογιά, Χουανφράν, Χιμένες, Γοδίν, Ανσάλντι, Τιάγκο, Γκάμπι, Κόκε, Τουράν, Γκριεζμάν και Μάντζουκιτς για το βασικό σχήμα της Ατλέτικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου