Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ. Τοποθέτησε κρυφές κάμερες στα αποδυτήρια των γυναικών!...

Τοποθέτησε κρυφές κάμερες στα αποδυτήρια των γυναικών Κινητό τηλέφωνο μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο κουτί σε αποδυτήρια χώρου άθλησης είχε τοποθετήσει ένας 55χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα
 Αναλυτικότερα, και σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, συνελήφθη προχθές σε περιοχή της Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 55χρονος, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, κατ’ εξακολούθηση.
 Μετά από διερεύνηση σχετικής καταγγελίας, συνελήφθη ο 55χρονος, ο οποίος είχε τοποθετήσει, σε ειδικά διαμορφωμένο κουτί σε αποδυτήρια χώρου άθλησης, κινητό τηλέφωνο, με την κάμερα του οποίου είχε καταγράψει ιδιωτικές στιγμές οκτώ συνολικά αθλητριών, μεταξύ των οποίων και ανήλικες. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή, φωτογραφική μηχανή, οκτώ ψηφιακοί δίσκοι ( CD - DVD ), κινητό τηλέφωνο, κάρτα μνήμης και το κουτί που χρησιμοποιούσε για την απόκρυψη της συσκευή καταγραφής. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου