Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΧΩΡΟΣ. Αυτη η σελιδα ισως σε βοηθησει...

Αγαπητοι φιλοι του ΑΜΑΝΠΙΑΡΕ. Οι συντελεστες του μπλογκ αισθανθηκαν την αναγκη να δημιουργησουν μια σελιδα που να εξυπηρετει αμεσα ολους τους επισκεπτες και αναγνωστες με εναν τροπο τετοιον ωστε καθε επαφη να εχει ουσια και αξια.
 Ποιο γενικα Εδω θα μπορειτε να ανταλλασετε αποψεις και σχολια. Μπορειτε να κανετε ερωτησεις σχετικες με προβληματα που αφορουν γενικα πραγματα.
 Μπορειτε να γραψετε τις αποψεις σας τις αμφιβολιες η τις τοποθετησεις σας αλλα παντα με μετρο και σεβασμο.
 Πολλοι απο εμας εχουμε καποια ερωτηματα, θελουμε να αναφερουμε κατι, να μαθουμε κατι, να απαντησουμε. Πιστευουμε πως αυτη η σελιδα θα εχει ανταποκριση. Το μονο που χρειαζετε ειναι να φτειαξετε ενα email. Με φιλικους χαιρετισμους ΑΜΑΝΠΙΑΡΕ.

13 σχόλια:

  1. καλημερα σας φιλοι μου. καλημερα σε ολο το ΑΜΑΝΠΙΑΡΕ. χαρουμενη τριτη σε ολοκληρο τον κοσμο. πολλα θεματα μας απασχολουν και καλο θα ηταν ν ασχοληθουμε με αυτα ενα ρητο λεει "μην φοβασαι το προβλημα σου και καθησε επανω του" καλημερα απο καλλιθεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και μια ενημερωση που ειδα ΠΡΟΣΟΧΗ .Έρχεται μήνυμα συνομιλίας που φαίνεται ότι το έχει στήλει κάποιος φίλος σας με την φώτο του προφίλ σας και σας ενημερώνει και καλά στα αγγλικά ότι έχει ανέβει κάποιο προσωπικό σας βίντεο στο ίντερνετ και μπορούν να το δουν όλοι....

    και σας λέει να κάνετε κλικ στην εικόνα προσοχή μην κάνετε κλικ μην το κατεβάσετε είναι ιος διαδώστε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΕΧΑΣΑ να σας πω οτι αυτο συμβαινει στο facebook!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστουμε πολυ Βετα αλλα εχει προγραμματιστει να ανεβει αυτο το αρθρο στις 12 το μεσημερι νασαι καλα. Καλημερα φιλοι &φιλες. Νιωτη που εισαι? Νεο θεμα βλεπω οικολογικο εχουμε! Μια χαρα ειναι και καλη συνεχεια να εχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σήμερα, 04 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο, γιορτάζουν οι Ερμαίος, Ερμαίας Ιωαννίκιος, Ιωανίκιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλη επιτυχια στον Ολυμπιακο αποψε μια νεα επιτυχια για το Ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι οτι πρεπει αποψε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟΨΕ. Καλημερα Ελλαδα! οτι τρεξει θα το μαθουμε απο εδω. Κυριε Νιωτη ευχαριστουμε και αν καμμια φορα δεν εμφανιζομαστε ειναι οτι εχουμε τρεξιματα ναστε καλα ολοι οι πρωινοι τυποι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημερα οτι καλύτερο έχει αυτή η μέρα ας το χαρούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημερα Σταυρουλα και για σενα το ιδιο! Γεια σου Λουκα, Βετα. Ο νιωτης δεν φανηκε ΣΗΜΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα Φίλοι μου , αν καμία ημερα δεν σας γράψω είναι όχι γιατί δεν θέλω άλλα έχω τρεχάματα είμαι σε ένα σύλλογο παραδοσιακών χορών χορευτής και έχω αναλάβει να κάνω μαθήματα σε παιδιά πρωί απόγευμα δυο και τρεις φορές την εβδομάδα , χθες δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός έπεσε σε καλύτερο αντίπαλο και έχασε όμορφη ημερα να έχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η υπεύθυνη ανασκαφέας, κ. Κ. Περιστέρη, διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Σερρών, έκανε δήλωση εκφράζοντας το σύνολο της ανασκαφικής ομάδας, στον τύμβο Καστά της Αμφιπόλεως,


    “Κάποιοι εκ των εμφανιζόμενων συχνά στα ΜΜΕ, οι οποίοι εκφέρουν γνώμη για το έργο, το οποίο επιτελεί η ομάδα μας, ούτε είναι αρχαιολόγοι, ούτε έχουν βρεθεί σε ανασκαφή παρόμοια με τη δικιά μας, ούτε όμως, εξ όσων γνωρίζουμε, και σε οποιουδήποτε άλλου είδους ανασκαφή. Είναι, τουλάχιστον, αντιεπιστημονικό, μέσα από ένα γραφείο να εκφέρει κάποιος άποψη, τόσο για ένα αντικείμενο έρευνας με το οποίο δεν έχει ποτέ ασχοληθεί, όσο και για έναν αρχαιολογικό χώρο τον οποίο ποτέ δεν έχει επισκεφθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλημερα σε ολους/ες Χασαμε δασκαλε δεν πειραζει την αλλη φορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλησπέρα φιλέ Γιώργο παίξαμε τρομερή μπάλα άλλα δεν μας έκατσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή