Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Ανδρέας Λοβέρδος: σάλος με την «ύποπτη» σχέση του με την Τάνια Χριστοδουλίδου

Ανδρέας Λοβέρδος: σάλος με την «ύποπτη» σχέση του με την Τάνια Χριστοδουλίδου [φωτο]Σε μέγα ζήτημα για την κυβέρνηση Σαμαρά, έχει μετατραπεί η συνεργασία του Υπουργού Παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδου, με την Τάνια Χριστοδουλίδου, καθώς στο διαδίκτυο κυκλοφορεί νέο αποκαλυπτικό δημοσίευμα, για τη «συνεργασία» των δύο πλευρών. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Τάνια Χριστοδουλίδου έκανε… έκπληξη στον Ανδρέα Λοβέρδο, όταν εκείνος έκανε «στάση» στην Κωνσταντινούπολη, μετά το ταξίδι στην Κορέα.
 Και επειδή ο θόρυβος για τα ταξίδια της συνεργάτιδας του υπουργού παιδείας με έξοδα του υπουργείου, άρα των Ελλήνων φορολογουμένων δεν έχει ακόμη κοπάσει, αυτή τη φορά η Τάνια ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με την ανταπόκριση του Γιώργου Σαπανατζίδη από το Φανάρι, με δικά της έξοδα, ενώ το ίδιο ακριβώς φέρεται να έχει πράξει και με το ταξίδι του Λοβέρδου στην Αλβανία.
 Το δημοσίευμα με τίτλο: «Γιατί όλοι οι υπουργοί -ακόμη και ο Σαμαράς- ζηλεύουν τον Ανδρέα Λοβέρδο;» κάνει θραύση στο διαδίκτυο και ήδη έχει αναπαραχθεί σε δεκάδες sites και blogs, προκαλώντας ποικίλα σχόλια, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που ο υπουργός παιδείας και οι… συνεργασίες του, προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην έτσι κι αλλιώς τραγική εικόνα της κυβέρνησης.
 Διαβάστε αναλυτικά, όσα γράφει από το Φανάρι στην ανταπόκρισή του ο Γιώργος Σαπανατζίδης, για την Τάνια Χριστοδουλίδου, τα μηνύματά της στο Facebook και τις ιδιωτικές «επισκέψεις» της στον Ανδρέα Λοβέρδο: «Γιατί όλοι οι υπουργοί -ακόμη και ο Σαμαράς- ζηλεύουν τον Ανδρέα Λοβέρδο; Απλό! Γιατί η Τάνια Χριστοδουλίδου η Θεσσαλονικιά, η πρώην παρουσιάστρια του STAR, έβαλε σαν στόχο ζωής το υπουργικό γραφείο του Ανδρέα Λοβέρδου και όχι κάποιου άλλου υπουργού, ούτε του Πρωθυπουργού
 Και όχι μόνο αυτό αλλά όταν το κατάφερε στις αρχές Σεπτεμβρίου, μετά την υπογραφή της σχετικής υπουργικής απόφασης, ανέβασε στο facebook τις ανάλογες αναρτήσεις: «.. Να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος» και «Το ήθελα πολύ και το πάλεψα.. Έτσι δεν πρέπει να κάνουμε όταν θέλουμε κάτι πάρα πολύ???»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου