Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014

ΠΕΙΡΑΙΑΣ. Μικρολίμανο: Έμενε σε ξενοδοχείο δίπλα στο κατάστημα που πυροβόλησε ο μανιακός με το καλάσνικοφ

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην ακτή Δηλαβέρη στον Πειραιά, κοντά δηλαδή στο σημείο της επίθεσης από τον Αλβανό μανιακό στο Μικρολίμανο. Οι έρευνες των αστυνομικών γίνονται παρουσία εισαγγελέα καθώς οι αστυνομικοί ερευνούν χώρους στο ισόγειο ξενοδοχείου.
 Ουσιαστικά οι αστυνομικοί αναζητούν το τελευταίο κατάλυμα του μανιακού με το καλάσνικοφ. Το χώρο ξενοδοχείου κοντά στο κατάστημα όπου σκόρπισε τον πανικό. Θεωρούν μάλιστα ότι ο Αλμπέρ Μπάκο όταν έφυγε από το κατάστημα ίσως δεν πήγε στο αυτοκίνητο, αλλά στο δωμάτιό του για να πάρει το καλάσνικοφ. Σοκαρισμένοι οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου είδαν στην τηλεόραση τη φωτογραφία του μανιακού και συνειδητοποίησαν ότι ήταν ο άνθρωπος που έμενε σε ένα από τα δωμάτια. Δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι ο άνθρωπος αυτός είναι σεσημασμένος και ειδικά πως ένας άνθρωπος με αυτό το παρελθόν θα επέλεγε ένα ήσυχο και οικογενειακό ξενοδοχείο για να κρυφτεί.
 Προφανώς ο δράστης γνωρίζοντας ότι οι αστυνομικοί αναζητούν τον δράστη των άλλων τριών επιθέσεων στο κέντρο της Αθήνας στις οποίες πρωταγωνιστούσε είχε αλλάξει τόπο διαμονής και είχε αναζητήσει καταφύγιο σε ένα μέρος που δεν θα κινούσε υποψίες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είχε νοικιάσει το δωμάτιο την Πέμπτη το απόγευμα, χρησιμοποιώντας πλαστή ταυτότητα. Η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου υποστηρίζει ότι μετά το παρολίγον μακελειό εξαφανίστηκε αφήνοντας όπως - όπως το δωμάτιο εγκαταλείποντας πίσω του και προσωπικά αντικείμενα. Τον Αλβανό τον επισκέφτηκαν μεταξυ Πέμπτης και Παρασκευης 6 άνδρες και μια γυναίκα.
 Έδωσε πλαστή ταυτότητα . Εφυγε Παρασκευή λιγο πριν τις 9 για να παει για διασκέδαση, άοπλος σύμφωνα με πληροφορίες απο το ξενοδοχειο και δεν επέστρεψε ποτε. Φαινεται πως το καλασνικοφ, είτε το είχε κρυμμένο σε κάποιο αυτοκινητο, είτε κάποιος τον οποιο συνάντησε στη μιση ωρα που μεσολάβησε απο την πρωτη φορα που εφυγε απο το μαγαζι έως ότου επιστρέψει για να ανοιξει πυρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου