Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014

ΚΟΣΜΟΣ. Απίστευτα Τρομαχτικό και Περίεργο Πλάσμα βρέθηκε σε υπόγειο...

Ένας Σουηδός χθες βράδυ δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook την φωτογραφία αυτή. Ο χρήστης αναρωτήθηκε τι μπορεί να είναι αυτό το πλάσμα που βρήκε στο υπόγειο του σπιτιού του. Το πλάσμα φαίνεται μουμιοποιημένο, πεθαμένο αρκετό καιρό. Έχει μεγάλα δόντια και κυνόδοντες. Καθώς επίσης και γαμψά μακριά δάχτυλα.
 Οι απόψεις βέβαια διίστανται. Πολλοί πιστεύουν ότι πρόκειται για γάτα. Ωστόσο οι σκεπτικιστές διαφωνούν καθώς μια γάτα δεν θα είχε ποτέ μακριά δάχτυλα. Άλλοι πιστεύουν ότι πρόκειται για νεκρόΤσουπακάμπρα. Προτάθηκε επίσης η ιδέα ότι πρόκειται για δαίμονα. Αλλά για έναν νεκρό δαίμονα; Το πλάσμα αυτό έχει το μέγεθος για μεγάλης γάτας ή ενός σκύλου. Κάποιοι προτείνουν ότι κατασκευάστηκε (όπως οι ψεύτικες γοργόνες και νεράιδες) από νεκρά τμήματα ζώων ή άψυχα υλικά, ως κούκλα. Οι σκεπτικιστές προτείνουν ότι πρόκειται για μπαμπουίνο. Ωστόσο τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι ενοχλητικά.
 Πως μπορεί να βρέθηκε ένας νεκρός εδώ και καιρό μπαμπουίνος στο υπόγειο ενός σπιτιού στη Σουηδία; Οι μπαμπουίνοι είναι αγελαία ζώα σχεδόν ποτέ δεν είναι μόνα τους. Οι φίλοι και συγγενείς του μπαμπουίνου που κρύβονται; Και το σημαντικότερο. Το κακόμοιρο πλάσμα φαίνεται να πέθανε μετά από κάτι πολύ φρικιαστικό. Ποια φρίκη είδε το πλάσμα αυτό πριν πεθάνει; Ο Σουηδός δημοσίευσε τη φωτογραφία στη 1 το πρωί...περίπου στη 1:20 άκουσε κι άλλο θόρυβο στο υπόγειο και κατέβηκε να δει τι γίνεται. Ώρα 9:30 και ακόμα δεν έχει επιστρέψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου