Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ. Ειρήνη Μαραγκάκη: θρήνος και οδύνη στην κηδεία της 22χρονης,..

Ειρήνη Μαραγκάκη: θρήνος και οδύνη στην κηδεία της 22χρονης, την αποχαιρέτησαν με…Το πιο τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην Ειρήνη Μαραγκάκη και την οικογένειά της. Η άτυχη Ειρήνη Μαραγκάκη από το Τυμπάκι έχασε τη ζωή της, πριν από τρεις ημέρες, σε τροχαίο δυστύχημα στην παραλία του Κόκκινου Πύργου. Χθες, μια μέρα πριν από τα γενέθλιά της, τα αγαπημένα της πρόσωπα συνόδευαν την Ειρήνη Μαραγκάκη στην τελευταία της κατοικία. Ο θάνατός της 22χρονης σκόρπισε θλίψη σε όλη τη Μεσαρά. Οι φίλοι της μάλιστα, επεφύλαξαν το πιο συγκινητικό «αντίο» στον αδικοχαμένο τους «άγγελο» , αφιερώνοντάς στην άτυχη κοπέλα μαντινάδες, μέσα από τη σελίδα του Κόκκινου Πύργου στο Facebook.
 Διαβάστε τις μαντινάδες που δημοσιεύει το e-mesara.gr: «ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΕΝΕΘΛΙΑ…..!!!! . Ποιος θεός ποιανού λαού μπορεί να σε γυρίσει πίσω, να αλλάξω πίστη μια ζωή να τον προσκυνήσω !!!! Άμα ποθάνω κι ακουστεί φτερούγισμα κοντά σου, είν” η ψυχή μου και ζητά να μπει στην αγάλι σου…
 Όταν πονά ο αετός πετά δε χαμηλώνει, κάτω στη γη μόνο πατά όντε η ζωή τελειώνει… Στερέψανε τα μάθια μου να κλαίω το χαμό σου, κουράστηκα να τονε ζω τον αποχωρισμό σου… Τι χωρισμός τι θάνατος η λέξη αλλάζει μόνο γι” αυτό η καρδιά και για τα δυο νιώθει τον ίδιο πόνο… Σε μάρμαρο αποτύπωσα σκέψεις να σου χαρίσω, γιατί με δάκρυα δε μπορώ να σε γιαγύρω πίσω…!!! ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΓΓΕΛΕ ΜΑΣ …!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου