Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ. Ξάνθη: Έδωσε 0,50€ και έγινε πλουσιότερος στο τζόκερ κατά 78.000€ - Έχασε τα 14.000.000 για έναν αριθμό (Φωτό)!

Ξάνθη: Έδωσε 0,50€ και έγινε πλουσιότερος στο τζόκερ κατά 78.000€ - Έχασε τα 14.000.000 για έναν αριθμό (Φωτό)!Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης έγινε κεντρικό θέμα συζήτησης στην πόλη, αφού συνέτριψε το νόμο των πιθανοτήτων... Να χάνονται μέσα από τα χέρια του 14 εκατ. ευρώ είδε το βράδυ της Κυριακής κάτοχος δελτίου τζόκερ στην Ξάνθη που αν και μάντεψε σωστά τα 5 νούμερα δεν κατάφερε να πιάσει και το μαγικό 6ο που θα τον έκανε εκατομμυριούχο.
 Πρόκειται για δελτίο και μάλιστα απλό, δηλαδή με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος, το οποίο συμπληρώθηκε στην πόλη της Ξάνθης και μάλιστα στο Πρακτορείο του ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία. Άξιο μάλιστα αναφοράς το γεγονός πως μπροστά από το εν λόγω Πρακτορείο πραγματοποιούνται έργα για την ανάπλαση του πεζοδρομίου, γεγονός που δημιουργεί εμπόδια στην ομαλή είσοδο των πολιτών εντός του προποτζίδικου...
 ΦΩΤΟ από thrakitoday.com ΦΩΤΟ από thrakitoday.com Πανελλαδικά, 17 άτομα κατάφεραν να πέσουν μέσα στις προβλέψεις τους όσον αναφορά τα 5 νούμερα των δελτίων που υπέβαλαν στον ΟΠΑΠ, ωστόσο κανείς δεν κατάφερε να τα συνδυάσει με τον αριθμό Τζόκερ ώστε να λάβει τα 14 εκατ. ευρώ που κληρώνονταν το βράδυ της Κυριακής. Συνολικά οι 17 τυχεροί άτυχοι μοιράζονται 1.339.782,43 εκατ. ευρώ, που σημαίνει ότι θα λάβουν από 78.810,73 έκαστος.
 Δεν είναι η πρώτη φορά που η τύχη χαμογελά στους Ξανθιώτες, καθώς στο πρόσφατο παρελθόν κάτοχοι τυχερών δελτίων του ΟΠΑΠ ή Λαχείων βρέθηκαν στην πόλη, με τις ζωές τους να αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη. Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα ''Τοπικά Νέα'' του NewsIt Το τυχερό πρακτορείο πάντως φρόντισε να ενημερώσει τους κατοίκους για το τυχερό 5άρι, αναρτώντας στην είσοδό του σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου