Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΧΩΡΟΣ. Αυτη η σελιδα ισως σε βοηθησει...

Αγαπητοι φιλοι του ΑΜΑΝΠΙΑΡΕ. Οι συντελεστες του μπλογκ αισθανθηκαν την αναγκη να δημιουργησουν μια σελιδα που να εξυπηρετει αμεσα ολους τους επισκεπτες και αναγνωστες με εναν τροπο τετοιον ωστε καθε επαφη να εχει ουσια και αξια.
 Ποιο γενικα Εδω θα μπορειτε να ανταλλασετε αποψεις και σχολια. Μπορειτε να κανετε ερωτησεις σχετικες με προβληματα που αφορουν γενικα πραγματα.
 Μπορειτε να γραψετε τις αποψεις σας τις αμφιβολιες η τις τοποθετησεις σας αλλα παντα με μετρο και σεβασμο.
 Πολλοι απο εμας εχουμε καποια ερωτηματα, θελουμε να αναφερουμε κατι, να μαθουμε κατι, να απαντησουμε. Πιστευουμε πως αυτη η σελιδα θα εχει ανταποκριση. Το μονο που χρειαζετε ειναι να φτειαξετε ενα email. Με φιλικους χαιρετισμους ΑΜΑΝΠΙΑΡΕ.

18 σχόλια:

  1. Καλημερα σας φιλοι μου! Περιμενω νεα σας και την συμμετοχη σας Λουκα, Βετα, Σταυρουλα, Γιωργο G Καλλιμαχε, Φωτη, καλο Σαββατοκυριακο και οτι σας προκειψει μιλαμε απο εδω. Προσεξτε τον χειμωνα που ηρθε αποτομα. Σας ενημερωνω. Αύξηση έμμεσου φόρου στα ξύλα για τζάκι και σόμπα! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!


    Ενσωμάτωση έκτακτης εισφοράς στην τιμή των ξύλων για να αντισταθμιστούν τα διαφυγόντα έσοδα από την μείωση της κατανάλωσης πετρελαίου, που οφείλεται στα τζάκια και τις ξυλόσομπες, αποφάσισε το Υπουργείο Οικονομίας.
    Σε μια «διορθωτική» κίνηση, ώστε να αποθαρρύνουν τη μαζική στροφή των καταναλωτών σε εναλλακτικές μεθόδους θέρμανσης (τζάκι, ξυλόσομπα, φουφού, κοκ), προχώρησε η αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Οικονομίας, ύστερα από την απροθυμία πολλών πολυκατοικιών να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ αφοδευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπερα σας φιλοι εδω ειμαστε και παλι. Κε Νιωτη εχετε πολυ χιουμορ και καταλαβαινω την αγανακτηση σας. Παιδια να εχουμε ενα καλο και ηρεμο Σαββατοκυριακο ολοι μας. Θα μιλαμε απο αυτη την γραμμη του Αμανπιαρε ολοι μαζι. Καθε τι που μας ενοχλειθα το εκθετουμε απο εδω. Καλλιμαχε ευχαριστουμε κι αν πολλες φορες δεν φαινομαστε φταινε οι δουλειες μας και τα προβληματα. Γεια σας και μιλαμε συντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπερα Βετα! Ευχαριστω πολυ για την συμμετοχη σου οπως και τον καλο μου φιλο Νιωτη που κραταει ακομη το φως ανοιχτο! Η ζωη ειναι μια σταλα που ελεγε κι ενα τραγουδι. Ειμαστε ανοιχτη γραμμη σε οτι θελετε......////....////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα φίλοι μου καλό μήνα , υγειά να έχουμε και μετά όλα τα άλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλημερα σε ολους/ες χαθηκαμε!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΜΗΝΑ! ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ. ΚΥΡΙΕ ΝΙΩΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΜΕ.....ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ...ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΘΕΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Ποτέ την Κυριακή ήταν η πρώτη ταινία του Ζυλ Ντασσέν, με σενάριο δικό του και πρωταγωνίστρια την Μελίνα Μερκούρη. Γυρίστηκε το 1960 εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και είναι μία από τις διασημότερες ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου κυρίως λόγω της βραβευμένης με Όσκαρ μουσικής που έγραψε ο Μάνος Χατζιδάκις. Το σενάριο της ταινίας φέρει την πρωταγωνίστρια Ίλια να είναι μία πόρνη στο λιμάνι του Πειραιά. Έχει όμως κάτι που την κάνει να διαφέρει από τις άλλες πόρνες του λιμανιού. Η Ίλια όχι μόνο διαλέγει τους πελάτες της αλλά όταν έχει παραστάσεις το Ελληνικό Φεστιβάλ και όταν είναι Κυριακή δεν δέχεται ποτέ πελάτες. Τον ίδιο καιρό έρχεται στον Πειραιά ο Αμερικανός "Πρόσκοπος" Όμερ που επηρεασμένος από τις Φροϋδικές θεωρίες και μία ιδεαλιστική εικόνα που έχει για την Ελλάδα και θέτει ως σκοπό του να κάνει την Ίλια "καθώς πρέπει άνθρωπο". Την προσεγγίζει και βλέπει ότι η Ίλια έχει στρεβλή εικόνα για την αρχαία τραγωδία που όμως υπεραγαπάει. Ειδικά όταν φτάνει τον Όμερ στα όριά του λέγοντας του πως η Μήδεια δεν σκοτώνει τα παιδιά της αλλά "πάνε όλοι μαζί στην παραλία". Παίρνει λοιπόν την απόφαση ο Όμερ να την διδάξει αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Μουσική, Τραγούδι. Όμως ανακαλύπτει η Ίλια ότι ο αγαθών προθέσεων Όμερ χρηματοδοτήται από το μεγάλο προστάστη του λιμανιού και ενώ διώχνει τον Όμερ από δίπλα της και καλεί σε επανάσταση τις υπόλοιπες ιερόδουλες με σκοπό να διεκδικήσουν πιο ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γεια σας παιδια καλη Κυριακη και καλο μηνα! Ευχες σε ολους Εχει δικιο ο Λουκας, μας απορροφουν οι υποχρεωσεις. Παντως μεχρι στιγμης καλα ειμαστε. Νιωτη φιλε μου καλημερα σε σενα και σε ολους σας να περνατε καλα Οτι νεο υπαρχει εδω στο ΑΜΑΝΠΙΑΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιοι είναι οι θρεπτικότεροι και οι καλύτεροι ξηροί καρποί για την υγεία μας


    Οι ξηροί καρποί αποτελούν ένα βασικό κομμάτι της διατροφής μας. Πρόκειται για μια τροφή απευθείας από τη φύση που όσο μικρή και να είναι, δίνει στον οργανισμό τεράστιες ποσότητες σε καλά στοιχεία και τον βοηθάει να αντιμετωπίσει διάφορες ασθένειες αλλά και να καταφέρει να χτίσει άμυνες πριν αυτές εκδηλωθούν.


    Κάποιοι όμως από τους ξηρούς καρπούς, προσφέρουν περισσότερες βιταμίνες και μέταλλα, και λιγότερα κορεσμένα λιπαρά. Σας παρουσιάζουμε τους “8 καλύτερους” ξηρούς καρπούς ύστερα από έρευνα που έκαναν οι ειδικοί στο πανεπιστήμιο του Yale.

    Στο Νο 8 βρίσκονται τα φιστίκια ΚΑΣΙΟΥΣ. Περιέχουν περισσότερα κορεσμένα λίπη και λιγότερες φυτικές ίνες και πρωτεΐνες.
    Στο Νο 7 είναι τα ΜΑΚΑΝΤΕΜΙΑ που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες και χαμηλή σε φυτικές ίνες και κορεσμένα λίπη.
    Στο Νο 6, οι ειδικοί του Yale τοποθέτησαν τα περίφημα ΑΡΑΠΙΚΑ φιστίκια, που είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, αλλά με λίγα παραπάνω κορεσμένα λιπαρά από τα άλλα φιστίκια.
    Στο Νο5 τα δικά μας, τα φιστίκια ΑΙΓΙΝΗΣ. Έχουν λιγότερες θερμίδες σε σχέση με τα άλλα, και δίνουν στον οργανισμό υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες.
    Στο Νο 4 τα καρύδια ΠΕΚΑΝ. Τα καρύδια αυτά που έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού αλλά πλέον μεγαλώνουν και στην Ελλάδα, είναι τα καρύδια που δεν χρειάζεται καρυοθραύστη για να τα ανοίξουμε. Μοιάζουν με τα καρύδια που γνωρίζουμε όλοι και έχουν επιπλέον Ω3 λιπαρά οξέα, ψευδάργυρο και είναι πλούσια σε φυτικές ίνες
    Μια θέση πιο πάνω είναι τα κλασικά ΚΑΡΥΔΙΑ (αυτά που θέλουν καρυοθραύστη) που είναι κατά πολύ πλουσιότερα σε Ω3, περιέχουν περισσότερο φυλλικό οξύ και ασβέστιο.
    Στο Νο 2 είναι τα ΑΜΥΓΔΑΛΑ, που είναι ο ξηρός καρπός με την περισσότερη βιταμίνη Ε και περιέχει και σημαντικές ποσότητες καλίου
    Στην κορυφή των θρεπτικότερων ξηρών καρπών σύμφωνα με το πανεπιστήμιο Yale είναι τα ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ. Είναι εξαιρετικά πλούσια σε φυτικές ίνες, και το μεγαλύτερο μέρος των λιπαρών που περιέχουν είναι ακόρεστα.

    Οι ξηροί καρποί είναι ένα πλούσιο συμπλήρωμα διατροφής, που όσο μικρό και να είναι πρέπει να βρίσκεται πάντα στη λίστα μας.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
    καταναλώνετε τροφές πλούσιες σε μαγνήσιο...μειώνουν τα εγκεφαλικά
    πίνετε τσάι, κάνει καλό και θωρακίζει τον οργανισμό
    τρώτε κοτόπουλο μειώνεται ο κίνδυνος για εγκεφαλικό
    η παχυσαρκία είναι νόσος
    διαμάχη για την ασπιρίνη: μειώνει ή όχι τον κίνδυνο του εμφράγματος
    μάθετε τα πάντα για το εγκεφαλικό στην εγκυκλοπαίδεια του iatropedia
    μάθετε τα πάντα για το έμφραγμα στην εγκυκλοπαίδεια του iatropedia
    Κάντε στη σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι ότι συμβαίνει στην Υγεία ή ακολουθήστε μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα φίλοι μου εγώ που είμαι χορτοφαγος το κρέας μου είναι η ξηροί καρποι και τα οσπρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι προκλήσεις στο Αιγαίο και κυρίως οι παραβιάσεις στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου ήταν τα κύρια θέματα που "έφερε" ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, στην άτυπη συνάντηση που είχε στην Κωνσταντινούπολη με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


    Ο κ. Αβραμόπουλος, ο οποίος μετέβη στην Κωνσταντινούπολη για να επισκεφθεί τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο πριν αναλάβει τα νεά του καθήκοντα στην Κομισιόν, βρέθηκε με τον Ερντογάν στο σπίτι του προέδρου της Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη.
    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Αβραμόπουλος αναφέρθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στο θέμα των τουρκικών προκλήσεων στην κυπριακή ΑΟΖ, ενώ, παράλληλα, συζητήθηκαν και όλα τα καυτά θέματα των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

    Από την πλευρά του ο Τούρκος πρόεδρος εμφανίστηκε σταθερός στις θέσεις της τουρκικής κυβέρνησης, προεξοφλώντας ότι η χώρα του θα συνεχίσει να εγείρει αξιώσεις στα κοιτάσματα υδρογονανθράκων, που βρίσκονται εντός της κυπριακής ΑΟΖ.

    Ο Ταγίπ Ερντογάν εμφανίσθηκε σταθερός στις θέσεις του τονίζοντας ότι τα κατεχόμενα πρέπει να έχουν «λόγο»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βρήκαν άλλα 35 εκατ. δολ. από τις μίζες των εξοπλιστικών
    Βρήκαν άλλα 35 εκατ. δολ. από τις μίζες των εξοπλιστικών

    Το πρωί της 2ας Σεπτεμβρίου δύο Ελβετοί εισαγγελείς μπήκαν στο γραφείο του ανακριτή Διαφθοράς Γαρβιήλ Μαλλή στην Ευελπίδων. Ήταν ο γνωστός και από την υπόθεση Siemens ομοσπονδιακός εισαγγελέας κ. Λίνχαρτ Οξνερ-σκληρός δικαστικός αλλά δίκαιος-και ο βοηθός του Ουρς Κέλι, που είχε έρθει και παλαιοτέρα.

    Σε κλίμα απόλυτης μυστικότητας, παρουσία του εισαγγελέα, Αντώνη Ελευθεριάνου, πήραν μια ενδιαφέρουσα απολογία από τον Νικόλαο Ζήγρα, κατηγορούμενο για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και στην Ελβετία, συμφωνά με την εφημερίδα «Το Βήμα».

    Ο ξάδερφος του Άκη Τσοχατζόπουλου περιγράφει πως διακινούνταν οι μίζες μέσω συγκεκριμένης τράπεζας και υπεράκτιων εταιρειών, αλλά και με εμπλοκή δύο μεγάλων δικηγορικών γραφείων στην Ελβετία, που είχαν και συγκεκριμένο πελάτη, ο οποίος είναι βασικός κατηγορούμενος στο άλλο σκάνδαλο.

    Άνοιξαν 1.200 λογαριασμοι

    Με την απολογία Ζαγρέ, που κρατείται ακόμη ως επτασφράγιστο μυστικό, άνοιξε η έρευνα για την εμπλοκή Ελβετών αξιωματούχων. Ο ένας μάλιστα που έχει διατελέσει σε ανώτατο αξίωμα εμφανίζεται στις σημειώσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου με ένδειξη «Χριστούγεννα 2007, 2,5…». Από την εν εξελίξει έρευνα στην Ελβετία φέρεται να προκύπτει ως κομβικός ο ρόλος Ελβετίδας αξιωματούχου, με βαρύτητα στην υποδοχή αιτημάτων της ελληνικής πλευράς, τα όποια κατά κανόνα καθυστερούσαν.

    Ως σήμερα έχουν ανοίξει 1.200 λογαριασμοί που σχετίζονται με «μαύρο χρήμα» από και προς την Ελλάδα. Τελευταία εντοπίστηκε το ποσό-μαμούθ των 35 εκατ. δολαρίων από τη ρώσικη Antey (πύραυλοι Tor-M1) προς εταιρεία του Βλάση Καμπούρογλου, ο οποίος πέθανε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες στην Τζακάρτα πριν από δύο χρόνια. Διακινείται μέσω της εταιρείας ΠΕΝΚΕΛ που εμφανίζεται για πρώτη φορά.

    Στη δικογραφία εμφανίζεται επίσης έγγραφο για θυρίδα της Γκούντρουν, πρώην συζύγου του Τσοχατζόπουλου, που δέχεται περίπου 620.000 δολάρια και η ίδια να τα τοποθετεί σε θυρίδα της Credit Suisse στην περιοχή Παράντεπλατς της Ζυρίχης.

    Τα μετρητά, σύμφωνα με την έκθεση των ελβετικών αρχών, προέρχονταν από την προμήθεια των Tor-M1 της ρωσικής Antey και μέσω μεσαζόντων κατέληξαν στον Τσοχατζόπουλο.

    Κατά το ίδιο έγγραφο, η θυρίδα ανοίχτηκε και βρέθηκαν 580.000 δολάρια και χειρόγραφη σημείωση στην οποία φαινόταν οι η θυγατέρα τους Αρετή Τσοχατζοπούλου είχε αποσπάσει τις υπολειπόμενες 40.000 δολάρια.

    Η θυρίδα συνδεόταν με λογαριασμό στην ίδια τράπεζα που τροφοδοτήθηκε με 500.000 δολάρια από τη γνωστή υπεράκτια Morelia.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δάσκαλε Συμπέθερε καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλη την καλή παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή