Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

MUNDIAL 2014. ME ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ...ΕΛΛΑΔΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ 3-1

Με το ένα πόδι στα τελικά της Βραζιλίας βρίσκεται η Ελλάδα, η οποία παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και με κορυφαίους τους Μήτρογλου-Σαλπιγγίδη νίκησε με 3-1 την Ρουμανία στο πρώτο ματς των μπαράζ. Χάνει την ρεβάνς της Τρίτης (19/11) στο Βουκουρέστι ο Κατσουράνης.
 Η "γαλανόλευκη" με κορυφαίους τους Μήτρογλου και Σαλπιγγίδη και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο νίκησε με 3-1 την Ρουμανία στο πρώτο ματς των μπαράζ και έχει πλέον το πάνω χέρι για την πρόκριση. Η Εθνική μας ομάδα θα ολοκληρώσει την δουλειά που έκανε στο κατάμεστο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την προσεχή Τρίτη (19/11) στην ρεβάνς του Βουκουρεστίου, από την οποία θα λείπει ο Κώστας Κατσουράνης ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες.
 Το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετά καλό ρυθμό και από τις δύο ομάδες, με την Εθνική μας να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και με τους Μήτρογλου και Σαλπιγγίδη να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα.
 Από την άλλη οι Ρουμάνοι προσπάθησαν να απειλήσουν από στημένες φάσεις σε μια από αυτές πέτυχαν γκολ, ενώ στο υπόλοιπο διάστημα ο Καρνέζης δεν είχε και πολύ πίεση. Τα πλάνα του Σάντος ο Φερνάντο Σάντος παρέταξε την Εθνική μας στο 4-3-3 με τους Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, τους Χολέμπας (αριστερά), Τοροσίδη (δεξιά), Παπασταθόπουλο-Σιόβα στο κέντρο της άμυνας. Στην μεσαία γραμμή ήταν οι Μανιάτης-Κατσουράνης-Τζιόλης και στην επίθεση η γνωστή τριάδα Σαμαράς (αριστερά), Σαλπιγγίδης (δεξιά) και Μήτρογλου (κορυφή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου