Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΔΙΕΘΝΗ. Επιβάτης αεροπλάνου άνοιξε την πόρτα και έπεσε στο κενό!!!

Το μήνυμα του πιλότου για βοήθεια ήταν σχετικά ψύχραιμο, ωστόσο αυτά που είπε αποτελούν σοκαριστική είδηση: «Mayday! Mayday! Mayday! Έχω μια πόρτα μισάνοιχτη και πηγαίνω προς το Tamiami» είπε χθες την ώρα που πετούσε πάνω από τον Ατλαντικό και πρόσθεσε: «Έχω μια πόρτα μισάνοιχτη και ένας επιβάτης έπεσε κάτω».
 Ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας ρώτησε: «Μου είπατε ότι ένας επιβάτης έπεσε από το αεροπλάνο;» και ο πιλότος απάντησε: «Σωστά. Άνοιξε την πίσω πόρτα και έπεσε από το αεροπλάνο». Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο άνθρωπος έπεσε από λάθος από το αεροπλάνο ή αν πήδηξε σκόπιμα. Το περιστατικό σημειώθηκε σε ύψος 2.000 ποδιών το απόγευμα της Πέμπτης και από εκείνη την ώρα η αστυνομία του Miami αναζητά το μέρος όπου έπεσε ο επιβάτης κοντά στις ακτές του Key Biscayne. Φυσικά, είναι σχεδόν απίθανο να βρεθεί ζωντανός ο επιβάτης.
 Οι αρχές δεν έκαναν γνωστό το όνομα του 47χρονου πιλότου ή την ταυτότητα του άνδρα που έπεσε στο κενό, ενώ επρόκειτο για ένα ιδιωτικό αεροσκάφος Piper PA-46. Οι αρχές ανακρίνουν τον 47χρονο πιλότο του αεροσκάφους. Σύμφωνα με το ABC News, στο αεροπλάνο επέβαιναν μόνο ο πιλότος και ο επιβάτης που έπεσε. Έτσι, η αστυνομία ερευνά αν υπήρξε κάποια συνομιλία μεταξύ επιβάτη και πιλότου πριν το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου