Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΚΟΣΜΟΣ. ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ!!! «Βλέπω τον θάνατό σου» με... liquid crystal meth overdose.....

O 55χρονος Romano Dias είχε πάει επίσκεψη στο σπίτι της κόρης του, όταν κάποια στιγμή δίψασε και ζήτησε να πιει κάτι. Η κόρη του, η Katee, του προσέφερε ένα μπουκάλι ενεργειακό ποτό, το οποίο είχε στο ντουλάπι της κουζίνας. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, λίγο μετά τις πρώτες γουλιές, ο πατέρας της παραπονέθηκε για τη γεύση του και εν συνεχεία άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Το μόνο που πρόλαβε να πει πριν πέσει νεκρός ήταν πως ένιωσε ένα κάψιμο στον λαιμό και μια έντονη δυσφορία.
 Ο 55χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ακολούθησε νεκροψία, η οποία αποκάλυψε τα αίτια του θανάτου: Liquid Crystal Meth Οverdose. Tι είχε συμβεί; Το μπουκάλι που η κόρη του είχε επί τρία χρόνια στο ράφι της όχι μόνο δεν γνώριζε τι περιείχε, αλλά το είχε παραλάβει μια μέρα μέσω ταχυδρομείου σε πακέτο με λανθασμένη διεύθυνση και το κράτησε. Ποτέ δεν αναρωτήθηκε τι ήταν και δεν ασχολήθηκε να δει πώς έφθασε εκεί...
 Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο του Cambridgeshire, όπου και συνέβη το οικογενειακό δράμα, το μπουκάλι περιείχε μεθαμφεταμίνη αξίας 58.000 δολαρίων. Το μπουκάλι είχε προορισμό έναν έμπορο ναρκωτικών και κατά λάθος βρέθηκε στο σπίτι της Κatee, η οποία πίστευε πως είχε στην κατοχή της ενεργειακό ποτό με γεύση φρούτων, όπως ανέγραφε και η ετικέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου