Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ. Νίκη και πρόκριση για Παναθηναϊκό στην Κρήτη...Δευτερη νικη μεσα σε λιγα 24ωρα απο τους πρασινους κατα του Εργοτελη!

Νίκη και πρόκριση για Παναθηναϊκό στην ΚρήτηΟ Παναθηναϊκός νίκησε ξανά τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο με το γκολ του Μπεργκ, παίρνοντας πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας σε συνδυασμό με τη νίκη του στο πρώτο ματς στη Λεωφόρο, ενώ το Σάββατο είχε επικρατήσει και για το πρωτάθλημα των Κρητικών και πλέον βλέπει… ντέρμπι «αιωνίων».
 Μπορεί να σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες αλλά η εκτελεστική του δεινότητα είναι τέτοια που του επιτρέπει να κρίνει παιχνίδια με τα γκολ που πετυχαίνει. Ο λόγος για τον Μάρκους Μπεργκ που με το τέρμα που πέτυχε στο Παγκρήτιο στο 48’ απέναντι στον Εργοτέλη έδωσε στον Παναθηναϊκό την πρόκριση με δυο νίκες στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και την ευκαιρία να δουλέψει απερίσπαστος το ερχόμενο διήμερο επάνω στην προετοιμασία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο το Σάββατο (02/11).
 Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε στην Κρήτη όπως έπρεπε, για να… διεκπεραιώσει τη «δουλειά». Σοβαρός, πειθαρχημένος, χωρίς το εξεζητημένο στο παιχνίδι του, πήρε «επαγγελματικά» αυτό που ήθελε και πλέον ήρθε η ώρα να αφήσει πίσω του το Κύπελλο και τη φάση των «16» για την οποία θα μάθει τον αντίπαλό του σε κλήρωση που θα γίνει από την ΕΠΟ και να ασχοληθεί με τη «μητέρα των μαχών». Οι «πράσινοι» πλέον έχουν σε πρώτο πλάνο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο το Σάββατο (02/11) στο οποίο θα έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους και θα προσπαθήσουν να… λυγίσουν τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου