Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Νυχτερινή έφοδος του Αδωνη Γεωργιάδη σε νοσοκομείο....

Νυχτερινή έφοδος του Αδωνι Γεωργιάδη σε νοσοκομείο. Τι έγραψε στο TwitterΞαφνικές εφόδους στα νοσοκομεία θα κάνει ο Αδωνις Γεωργιάδης. Ηδη ο υπουργός Υγείας πραγματοποίησε την πρώτη και μάλιστα νύχτα.
 Τη «νυχτερινή έφοδο», όπως ο ίδιος την ονομάζει, έκανε το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς. Ιδίοις όμμασι διαπίστωσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δημόσια νοσοκομεία και ειδικά σε εφημερίες . Προβλήματα που δεν είναι και λίγα αν σκεφτεί κανείς ότι τα περισσότερα νοσηλευτικά ιδρύματα υπολειτουργούν εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού και υλικών. Ο Αδωνις Γεωργιάδης διαπίστωσε ότι νοσηλευτές και γιατροί έτρεχαν και δεν έφθαναν καθώς δεκάδες ασθενείς περίμεναν να εξυπηρετηθούν.
Συνομίλησε με αρκετούς από αυτούς ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους. Αμέσως μετά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αιφνιδιαστική του επίσκεψη στο νοσοκομείο μέσω twitter, κατά την προσφιλή του τακτική. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: «Μόλις ολοκλήρωσα την πρώτη μου νυχτερινή έφοδο σε νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο Γ.Γεννηματάς. Το προσωπικό μάχεται σκληρά. Τους ευχαριστώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου