Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

MEDIA. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ στον ΣΚΑΙ... Η ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ....παρεμεινε αισιοδοξη, νοσταλγικη, και προ παντων αυτο που την διακρινει...."ΓΛΥΚΙΤΑΤΗ"

Το τελευταίο αντίο της Πόπης Τσαπανίδου στον ΣΚΑΪ [video]Δείτε στο βίντεο το τελευταίο αντίο της Πόπης Τσαπανίδου στην τελευταία της εκπομπή στον ΣΚΑΪ; Πού θα ξεκινήσει η Τσαπανίδου; Συγκινημένη εμφανίστηκε η Πόπη Τσαπανίδου στην τελευταία της εκπομπή στον ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια Πόπη Τσαπανίδου αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές της, αφού από τη νέα σεζόν εντάσσεται στο δυναμικό του Star.
 Η παρουσιάστρια Πόπη Τσαπανίδου θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους συνεργάτες της, αλλά και τον κ. Γιάννη Αλαφούζο προσωπικά. «Δώστε μου δύο λεπτά για να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται εδώ στον ΣΚΑΪ και όλο το τεχνικό προσωπικό. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και ιδιαίτερα τον κ. Γιάννη Αλαφούζο, γιατί μου έδειξε απίστευτη εμπιστοσύνη και αμέριστη συμπαραστάση. Με στήριξε όσο μπορούσε και τον ευχαριστώ πάρα πολύ γι” αυτό.
 Αυτά τα τριάμιση χρόνια θα τα κρατήσω στην καρδιά μου. Μην ξεχνάτε ότι μέσα από κάθε τέλος υπάρχει πάντα μια καινούρια αρχή και πάντα η ελπίδα για κάτι καλύτερο. Να “στε καλά, θα τα ξαναπούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου