Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Θρίλερ με την εξαφάνιση της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά από τα Σπάτα – AMBER ALERT

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά από τα Σπάτα – AMBER ALERTΣε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά από τα Σπάτα Αττικής. Η μαθήτρια έχει εξαφανιστεί και δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένειά της εδώ και τέσσερις ήμερες.
 Η εξαφάνιση της μαθήτριας Χριστίνας Κρασσάς συζητιέται ήδη έντονα και τα τηλέφωνα στο Χαμόγελο του Παιδιού έχουν σπάσει για τον εντοπισμό της. Οι γονείς της με τη βοήθεια του Χαμόγελου του Παιδιού παρακαλούν όποιον έχει δει την 13χρονη ή έχει οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει μαζί τους, καθώς υπάρχουν ιδιαίτεροι λόγοι που καθιστούν επιτακτική την επιστροφή της στο σπίτι.
 Την περασμένη Κυριακή, στις 26 του μηνός, στις 9 το βράδυ, εξαφανίστηκε η ανήλικη Χριστίνα Κρασσά (13 ετών) από το σπίτι της στα Σπάτα Αττικής. Η Χριστίνα Κρασσά έχει καστανά σγουρά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 μ. και βάρος 44 κιλά. Όταν εξαφανίστηκε, φορούσε μαύρη μπλούζα, τζιν σορτς, γκρι αθλητικά παπούτσια και κρατούσε πράσινη τσάντα. Ιδιαίτεροι λόγοι καθιστούν επιτακτική την άμεση εύρεση της ανήλικης Χριστίνας Κρασσά, η οποία βρίσκεται ήδη τρεις ημέρες μακριά από την οικογένειά της.
 Οι συγγενείς της Χριστίνας ανησυχούν και ελπίζουν με τη βοήθεια όλων, σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει ξανά κοντά τους. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία για Χριστίνα Κρασσά, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000, καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου