Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ στο γιορτινό πρόγραμμα των τηλεοπτικών σταθμών!

Τα καλά τους φόρεσαν τα κανάλια για να υποδεχτούν τον νέο χρόνο και να κρατήσουν συντροφιά στους τηλεθεατές που θα επιλέξουν να μείνουν στη ζεστασιά του σπιτιού τους.
 ET1 Παραμονή Πρωτοχρονιάς και η κρατική τηλεόραση θα αποχαιρετήσει το 2012 με ένα πρόγραμμα που από νωρίς το πρωί έχει φτιαχτεί για να κρατήσει συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους. Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και χριστουγεννιάτικες ιστορίες με κινούμενα σχέδια υπόσχονται να σας βάλουν στο πνεύμα της ημέρας. Στις 22.30 θα μεταδοθεί το ντοκιμαντέρ «Δεν είσαι μόνος - Μέγας Βασίλειος, το λιοντάρι του Χριστού» που αφορά τη ζωή, τις ιδέες και το κοινωνικό έργο του Μ. Βασιλείου. Λίγο πριν το ρολόι δείξει μεσάνυχτα θα γίνει ζωντανή σύνδεση με τον δήμο Αθηναίων και τις εκδηλώσεις που έχουν ετοιμαστεί για την υποδοχή του νέου έτους. Πρωτοχρονιά ποδαρικό στην ΕΤ1 θα κάνουν από νωρίς το πρωί ο «Ο κ. πιγκουίνος», η «Η μικρή Λουλού» και ο Ευγένιος Τριβιζάς με το παραμύθι «Ενα δέντρο μια φορά». Θα ακολουθήσει η Δοξολογία από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη και στη συνέχεια παιδικές ιστορίες και ντοκιμαντέρ. Στις 22.00 η ξένη ταινία «Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες» θα σας ταξιδέψει σε μέρη ονειρικά.
 ΝΕΤ Σήμερα το βράδυ στις 22.00 ο Σπύρος Παπαδόπουλος λέει «Στην υγειά μας» με ένα αφιέρωμα στον Αλέκο Σακελλάριο. Η εκπομπή είναι γεμάτη αναμνήσεις, μελωδίες και πλούσιο αρχειακό υλικό. Ο Κώστας Μακεδόνας, η Μίλλη Καραλή, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Μπάμπης Βελισσάριος, η Mαρία Αναματερού, ο Αγγελος Μπούρας, ο Μέμος Μπεγνής, ο Παναγιώτης Πετράκης και ο Βασίλης Νικολαΐδης ερμηνεύουν διαχρονικά τραγούδια που φέρουν την υπογραφή του Αλέκου Σακελλάριιου. Στην παρέα συμμετέχουν οι Βίκυ Σταυροπούλου, Ελένη Ανουσάκη, Τίνα Σακελλάριου, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Mάκης Δελαπόρτας, Ελένη Κρίτα, Δημήτρης Μαλλισόβας, Χριστίνα Πομώνη, Κωνσταντίνος Κακούρης και Iβάν Σβιτάιλο. Το δικό τους χρώμα δίνουν οι παιδικές χορωδίες Animus και Viva Voce.
 Αlpha Η εορταστική ατμόσφαιρα στο κανάλι της Κάντζας ξεκινάει από το πρωί με το παιδικό πρόγραμμα «Ακατα Μάκατα» με τα Ζουζούνια. Τη Δευτέρα, Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 13.00, η εκπομπή «Ελένη» υποδέχεται στο πλατό τον απολαυστικό Μάρκο Σεφερλή και τον Τρύφωνα Σαμαρά που παρουσιάζει προτάσεις για χτενίσματα που θα εντυπωσιάσουν στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Η Αση Μπήλιου δίνει τις αστρολογικές προβλέψεις της χρονιάς για κάθε ζώδιο, ενώ ο Βασίλης Καλλίδης μαγειρεύει κοτοπουλάκια ψητά με γέμιση. Στις 16.00 οι «Δέστε τους» εισβάλλουν στην παρέα μας με πολλή μουσική, χορό και παιχνίδια. Καλεσμένοι της εκπομπής είναι ο Ησαΐας Ματιάμπα και ο Μύρωνας Στρατής. Στις 21.00 ο Λάκης Λαζόπουλος ως ένας σύγχρονος Οδυσσέας έρχεται αντιμέτωπος με τα κακώς κείμενα της ελληνικής πραγματικότητας στην απολαυστική θεατρική παράσταση «Ο βιοπαλαιστής στη στέγη» που έχει την υπογραφή του και αλλάζει μαζί με το κοινό χρονιά! Στις 00.45 το κέφι ανάβει με τη μουσικοχορευτική παράσταση «Casablanca Music Hall - Πολύ Blabla και Chachacha» με τη Νίνα Λοτσάρη, τον Παντελή Καναράκη, τον Κρατερό Κατσούλη και τον Patrick. Ανήμερα την Πρωτοχρονιά η εκπομπή «Ελένη» μας εύχεται καλή χρονιά και μας προσκαλεί σε μια εορταστική απόδραση με τον Νίκο Κουρκούλη και την ορχήστρα του. Η Αση Μπήλιου αναλύει τα ερωτικά της χρονιάς για κάθε ζώδιο, ενώ ο Βασίλης Καλλίδης μαγειρεύει πένες με σάλτσα κολοκύθας και τραγανό μιλφέιγ με σάλτσα φράουλα. Στις 16.00 η παρέα του «Δέστε τους» υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής την Ελένη Φουρέιρα και μας προσκαλεί σε ένα εορταστικό ταξίδι με πολλά παιχνίδια, μουσική και χορό.
 MEGA Τη Δευτέρα, λίγο προτού μπει ο νέος χρόνος, το «Πρωινό mou» θυμάται τις καλύτερες στιγμές του. Οσοι επιλέξετε το κανάλι της Μεσογείων θα αλλάξετε χρόνο με την Αννα Βίσση. Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια παρουσιάζει το show «Δώδεκα» και για ακόμη μία φορά ανατρέπει τις συνηθισμένες φόρμες των νυχτερινών προγραμμάτων. «Πειραγμένες» ενορχηστρώσεις, τραγούδια που μας αρέσει να τα ακούμε δυνατά, λατρεμένα ζεϊμπέκικα και δυνατές μπαλάντες, ποπ, ροκ και λαϊκά, πιάνο, dance και ταμπούρλα, εκκλησιαστικές καμπάνες και λέιζερ, στο non stop πάρτι μιας τραγουδίστριας που πάντα πίστευε ότι η μουσική είναι μία. Μαζί της είναι η Μαίρη Λίντα και οι Wedding Singers. Την Πρωτοχρονιά ο Νίνο θα είναι ο πρώτος καλεσμένος της χρονιάς στο τηλεοπτικό σπιτικό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.
 Ο Νίνο τραγουδά τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και μιλά για πρώτη φορά μετά τον γάμο του για τη γυναίκα του και το παιδί που περιμένουν. Καλεσμένη θα είναι επίσης και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία μιλά για την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.
 ΑΝΤ1 Το κανάλι του Αμαρουσίου θα υποδεχτεί το 2013 με πολλή μουσική από αγαπημένους καλλιτέχνες. Στις 23.00 θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Θέατρο Βράχων. Αμέσως μετά τη σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Μαζωνάκης και το κέφι απογειώνεται με τον Αντώνη Ρέμο που θα σας κρατήσει συντροφιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Την Πρωτοχρονιά την τιμητική τους από το πρωί έχουν τα κινούμενα σχέδια για να κρατήσουν συντροφιά στους μικρούς μας φίλους, ενώ ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα ο Θέμος Αναστασιάδης και η παρέα του τα κάνουν «Ολα μπάχαλο» με τις καλύτερες στιγμές του 2012.
 ΜTV Με λάμψη από Ηοllywood καλωσορίζουν το νέο έτος το MTV και ο Γιώργος Σατσίδης. Στις 15.00 το μεσημέρι μπορείτε να απολαύσετε ένα δίωρο, εορταστικό «Movies & Stars» με αποκλειστική συνέντευξη της Κέιτ Μπλάνσετ για την ταινία «Hobbit», αλλά και να θυμηθείτε σε μια μίνι ανασκόπηση τις καλύτερες συνεντεύξεις του Γιώργου Σατσίδη με τις ντίβες του παγκόσμιου θεάματος: Ριάνα, Μπιγιονσέ, Εύα Λονγκόρια και Τζένιφερ Λόπεζ. Καλεσμένος στο στούντιο είναι ο Γιώργος Σαμπάνης αλλά η Αθηνά Μανουκιάν
. Ο Γιώργος Σαμπάνης μιλάει για τις καλύτερες στιγμές του το 2012, την ελπίδα του για το 2013, τους καλλιτέχνες για τους οποίους έχει γράψει και αποκαλύπτει τι συμβαίνει στην προσωπική του ζωή μετά το φινάλε της σχέσης του με την Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη. Ο τραγουδιστής κάνοντας ανασκόπηση στην προηγούμενη χρονιά εξηγεί αν τελικά προτιμάει να είναι με μια γυναίκα από τον καλλιτεχνικό χώρο ή όχι: «Προτιμώ να είμαι με τη Χριστίνα» αποκαλύπτει. Τα υπόλοιπα επί της οθόνης...
 STAR Αυτές τις μέρες τα πρωινά του Star είναι αφιερωμένα στους μικρούς μας φίλους. Παραμονή Πρωτοχρονιάς το κανάλι της Κηφισιάς αποχαιρετά τον παλιό χρόνο με άφθονο γέλιο που θα σας χαρίσει απλόχερα ο Μάρκος Σεφερλής με την απολαυστική θεατρική παράσταση «Τρώει Story 30 χρόνια τώρα»! Αμέσως μετά το Star σας εύχεται καλή χρονιά με το μουσικό πρόγραμμα από το νυχτερινό κέντρο «Fever» (χειμώνας 2011-2012), με τη Δέσποινα Βανδή, τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Ελλη Κοκκίνου να τραγουδούν για εσάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου